zyga16 Napisano 5 Lutego 2022 #645072 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Nick: zyga16 Wiek:31 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem na multihead de_dust2_2 nie pamiętam ile Znajomość AMXX (W skali 1-10):5/10 Staż w CS-sie: 15 lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Jestem tu już tyle lat. Nick moj jest kojarzony z chamem i prostakiem coś co lubię bo prawie nikt mnie nie zna. Ostatnie braki adminów powodują ,że serce mi krwawi jak ten serwer jest doprowadzany do piachu. Po co mi ta ranga ? Tylko po to ,żebym mógł wywalić dziada jakiegoś co niszczy ten serwer. Tak wiem ,że to podanie zostanie odrzucone bo nikomu nie zależy na ludziach na ktorych ten serwer opiera ale jak to mówia papier wszystko przyjmie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zalezy od humoru raz wiecej raz mniej Kontakt: steam komp_11 Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/zyga16/145.239.19.217:27015/ kuba-robocik, Livio i Mr. Amb(r)ozja dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba-robocik Napisano 5 Lutego 2022 #645073 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 jestem na TAK Kulture popraw i bedzie legit Kup sobie mikro wkoncu zyga16 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Amb(r)ozja Napisano 5 Lutego 2022 #645074 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Mateuszu... Spełniasz wszystkie wymogi... Jestem na tak tylko nie obrośnij w piórka , ktos mial 11 na 2 i nie dostał admina pozdrawiam kuba-robocik i zyga16 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tOTaL' Napisano 6 Lutego 2022 #645077 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Jestem na Tak. Zyga Bardzo często gra na serwerze, zawsze służy pomocą dla mniej ogarnietych graczy- pełna kultura i zaangażowanie w dobry klimat. zyga16 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 6 Lutego 2022 #645094 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Teraz strach cokolwiek napisać i odpowiednio uargumentować swoją wypowiedź bo zaraz wkroczą osoby, które myślą , że jak wsparły serwer to są ponad prawami i wszystko się im należy... a nawet więcej niż wszystko Do rzeczy. Brak kultury, prowokowanie graczy,porywczość, niestosowanie się do regulaminu a w momencie upomnienia czy kicka atakowanie adminów. Jesteśmy na nie bo.... " zyga16 : bo serwer jest zwalony". Więc w sumie na takim Ci admin nie będzie potrzebny Z góry dziękujemy za puchary przegrywu zyga16, Livio i znaju dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 6 Lutego 2022 #645095 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi