karolinka-cs Napisano 6 Lutego 2022 #645091 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 (edytowane) Wzór podania: Nick na serwerze: Karolinka ;* Wiek: 23 lata Znajomość AMXX (0/8): 7/8 Doświadczenie: Byłem adminem na innych serwerach pare lat temu wiec znam sie na rzeczy Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: nie posiadam SID: STEAM_1:0:1482579247 Link do profilu na STEAM: nie posiadam steam Link do profilu na Game Tracker: https://cache.gametracker.com/player/Karolinka %3B*/91.224.117.52:27140/ Kontakt: forum , fb Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: tak Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Własnie jestem czesto na serwerze a zdarza sie tak ze latają cheaterzy i nic nie mogę z tym zrobić dlatego składam owe podanie oraz mam duze chceci pomocy w rozwoju serwera Edytowane 6 Lutego 2022 przez karolinka-cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 6 Lutego 2022 #645103 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 na nie adminow wystarczy dziekuje zloz podanie kiedy indziej cheaterzy ciekawe kiedy oni lataja jak dawno tam nikogo takiego nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 6 Lutego 2022 #645126 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Na nie +Wiek +AMX pod warunkiem, że nie jest wyolbrzymione -Brak Steam -Nie pamiętam czy finalnie dostałeś bana czy nie, ale jak dla mnie składajac podanie powinieneś dawać graczom dobry przykład a nie zachowywać się jak gówniarz -Jestes na serwerze od 23.01. Jak dla mnie to za szybko -Konto na forum pod podanie +Doświadczenie -Pisząc podanie "na kolanie" nie zachęcasz -Twoje GT to żart. Podzielam zdanie kameleona. Moim zdaniem wystarczy już adminów, ale wiadomo decyzja należy do Vistera Popracuj nad zachowaniem na serwerze. Ogarnij swoje GT. Kup steam i następnego podania nie pisz na od******l się. Powodzonka Mr. Amb(r)ozja dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiaBlO131 Napisano 6 Lutego 2022 #645139 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 na Nie +wiek -gt jesteś nowym graczem i z tego co zauważyłem gracze nie przepadają za twoja osobą +amx choć śmiem w to wątpić -steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimmrod Napisano 7 Lutego 2022 #645243 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Ty chyba żartujesz xD - darcie mordy przez mikro + wyzywanie ludzi amx coś mi się nie chce wierzyć - gt nie powala --- brak csa na steam Hmmm haxy na servie siebie też w to wliczasz ? Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 8 Lutego 2022 #645295 Administrator Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Nie jest spełnione większość wymagań odrzucone. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 8 Lutego 2022 #645296 Administrator Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi