terrorystaa Napisano 13 Listopada 2015 #352472 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Nick: Analny TerrorystaWiek: 20 latDoświadczenie (w byciu adminem): No jest coś takiego, miałem swój serwer i bywałem adminem, serwer nazywał się cs-rarka, byłem adminem również tutaj, wydaje mi sie, że jednym z najbardziej obiektywnych i aktywnych pod względem banów za czity. Z wcześniejszej funkcji admina musiałem zrezygnować, gdyż pracowałem dużo Znajomość AMXX (W skali 1-10): Znajomość jest ale zawsze coś sie przypomni 9 Staż w CS-sie: Podchodzi pod 7latSteam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Mało adminów to po 1, po 2 rano zdarzają sie czity, a nie widzę adminów w godzinach porannych na serwerze, po 3, potrafie rozpoznać każdego czita, zauwazyć kazde przewinienie, czytam i od razu sprawdzam u@, przydam się Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy od dnia, na pewno wyrabiam więcej, niż regulamin karze na tydzień, a dziennie myślę, że jakoś 2h+ jestKontakt: -steam: 13apostol1 -TS3 -Forum ------> Z poprzednim kontem coś mi się stało, więc musiałem stworzyć to(nowe), aktualne - gg choć rzadko używam - skype - oglazik1 - mail- [email protected] - telefon to podać moge s@ game tracker : http://www.gametrack...2.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 13 Listopada 2015 #352483 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Ja gram rano to po pierwsze Po drugie, jestem na tak, bo: - doswiadczenie - czesto zglaszasz na u@. Do poprawy: - wdawanie sie w pyskowki (czasem sie zdarza ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 13 Listopada 2015 #352510 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Wiem,że rano są admini bo sam czasem wbijam (nie to że często ) ale wiem ,że Marta jest i chyba Master ale nie pamiętam. Ale i tak jestem na TAK , ponieważ każda pomoc się przyda i : -posiadasz steam -doświadczenie -wiek -GT się zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R1LU MORDECZKO Napisano 14 Listopada 2015 #353007 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Jestem na Tak w sumie analny czasem nakrzyczy i sie posmieje ale jak dla mnie jest ok : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 14 Listopada 2015 #353077 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 wymagania + adminow nigdy za duzo bezkonfliktowy- przynajmniej nie zauwazylem Normalny, a takich trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 14 Listopada 2015 #353086 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 na Tak - ogarniety -steam -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chuligan KSG Napisano 15 Listopada 2015 #348178 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 +wiek +doswidczenie +steam +mikro wszystko jest ok tylko malo widuje cie na serverze a jak wejdziesz to na 1/2h tylko do tego popraw aktywnosc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 15 Listopada 2015 #353385 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Byłeś adminem już tu wcześniej, ogarniałeś, skarg nie było. zapraszam jeszcze raz do grona adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 15 Listopada 2015 #353386 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi