KeNeS Napisano 18 Lutego 2022 #646093 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 Wzór podania: Nick na serwerze: KeNeS Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8): 7 Doświadczenie: Junior admin na innej sieci, 1rok jako admin Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam:Nie SID: Link do profilu na STEAM: Link do profilu na Game Tracker:GameTracker.com : Player Page for kenes Kontakt: dc Frozzy#3516, gmail: [email protected] Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?:Jestem aktywny oraz miły dużo osób łamie regulamin wchodzi na txt itp. Chciałbym aby społeczność nie łamała regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodsman Napisano 20 Lutego 2022 #646205 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 Na razie na tak. Doświadczenie z czasem wyjdzie czy coś potrafisz czy też nie. GT masz w kratkę, ale dałoby radę je nadrobić Wiek mi odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeman Napisano 23 Lutego 2022 #646442 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PR@SN4JPER Napisano 24 Lutego 2022 #646492 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 A ja na wielkie NIE jak kilka osób cie zabije idziesz na spec i tak siedzisz do zakończenia rundy i nic nie robisz kampisz itp wielkie NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KeNeS Napisano 25 Lutego 2022 Autor #646591 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 (edytowane) W dniu 24.02.2022 o 18:53, PR@SN4JPER napisał: A ja na wielkie NIE jak kilka osób cie zabije idziesz na spec i tak siedzisz do zakończenia rundy i nic nie robisz kampisz itp wielkie NIE Idę na speca ponieważ muszę coś sprawdzić to po co mam stać afka aby ktoś mnie zabijał albo szukał 4 minuty a po za tym wracam po 3-4 minutach i gram 2-4 map. A co do kampienia widziałem cię tylko 4 razy na serwerze każdy gra tak jak potrafi :p Możliwe że ci się osoby pomyliły bo wolę wjeżdżać na pełnej niż gracz na wyczekanie Edytowane 25 Lutego 2022 przez KeNeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 1 Marca 2022 #646836 Administrator Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 Zapraszam na PW. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 1 Marca 2022 #646837 Administrator Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi