BOCIANEQ Napisano 20 Lutego 2022 #646215 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 chciałem powiedzieć że ADMIN!! PAULINKAAA dala mi bez podstawnie bana 30 minut jak ja jej nawet nie obrazalem więc prosze cos z tym zrobic bo k***a za nic dostac bana tak trocje chi* co nie ? FUHRER i Paulinkaa_ dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 20 Lutego 2022 #646217 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 (edytowane) Krokodylku powód twojego bana to Prowokowanie. Teksty typu "Bot" "Bocie" kierowane do mnie (pomijając fakt że w tabeli statystyk wyraźnie było widoczne, że jestem lepsza) lub w momencie gdy przeniesiono Ciebie z TT do CT nazywanie swoich teammateów botami jest nie na miejscu. Ostrzegałam Cię przed banem. Mimo to dalej wyzywałeś i wbijałeś szpileczki więc po prostu dostałeś krótkie 30minut. Jeśli z nikim Ciebie nie pomyliłam to dochodzi fakt ze po otrzymaniu bana zacząłeś dalej wyzywac na mikrofonie. Przyznawanie sie innemu adminowi ze masz hacki i jak wyjdzie to chętnie je innym graczom zaprezentujesz jest tak samo nie na miejscu. Dochodzi do tego fakt, że już grałeś u nas odpalony. Nikt nigdy nie otrzymał ode mnie bana za darmo i tak samo było w Twoim przypadku. Edytowane 20 Lutego 2022 przez Paulinkaa_ GAZDI, Aitler i johnny nawalony dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAZDI Napisano 21 Lutego 2022 #646249 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 To ty chyba zapomniałaś o ssach XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 1 Kwietnia 2022 #649476 Administrator Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 Admin zdegradowany. CL/ johnny nawalony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 1 Kwietnia 2022 #649477 Administrator Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi