Skocz do zawartości

[skarga] 2tap's

jol dokladnie

Rekomendowane odpowiedzi

Data zdarzenia: 16:09 25/02/2022
Nick gracza: @2tap's
Dowody: 

Świadkowie:
Uzasadnienie: Zerowe umiejętności jako ubt. Zamykanie skarg. Bardzo prawdopodobny brak słuchawek, monitora i gamesensu.

2tap's napisał bzdurę

Rozpiskę masz, link do dema masz. Masz dalszy problem zwróć się do https://banid.pl/ i przedstaw swoje argumenty. Jeśli powiedzą, że jesteś czysty dostaniesz ub. 

Nie żeby coś, ale banid ma ch**a do gadania w tej sprawie - podobnie jak moja kultura. Zresztą, sam odpowiedz sobie - czy operowałbyś wyrafinowanym słownictwem, mając uwalone same klar demka na danej sieci.

image.png.4f067fe3df6a319f11edc58202fabac9.png

https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:197876817

Niezależnie od języka jakim się będe posługiwać, do ograniczonych osób nie da się dotrzeć.

Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, a to lekka kompromitacja na takim stanowisku.

2tap's napisał turbogłupotę

image.thumb.png.aa7cf80d4fa210430262bca50272c818.png

To jest twój profil same "odrzucone" "zbanowane". 
Plus jesteś spalony. Reset bansa był przed wrzuceniem  tego postu poniżej. 

Reset bansa był, łapiesz? To, że był przed wrzuceniem tego znaczy mniej więcej tyle, że screeny odrzuconych odwołań nie znaczą nic. [btw i tak nie zgadzałem się z werdyktem, bo były klar] A sugerowanie się werdyktami poprzedników na obecnym stanowisku pozwala stwierdzić, że nie wyróżniasz się szczególnymi umiejętnościami, a konformizm jest ponad regulaminami.

Nie odwołam się na martwym forum jakim jest bid.

Rzucasz argument - którym od początku powinna być rozpiska, podstawa bana. Chociaż tyle, w przeciwnym wypadku ban na serwerze byłby nieuzasadniony.

Żółtym skrobnę odniesienie do Twoich czasówek. Pomarańczowym to co się w głowie nie mieści.

2tap's wyraził opinię

16;00 +b (lata Ci celownik na każdą stronę.  Z modelu na model przeskakuje. Ja tam widzę flicki po ścianach. Nie ma aimlocka na model. Obejrzyj w 1/4 jeśli Ci za szybko ruszyłem myszką.

16;11 +b bez komentarza nawet. XD brak komentarza słuszny, ale +b już nie

16;35 +b b-

17;15 +b b-

17;25 +b b-

17;35 +b b-, strzelanie w kolegę jest podejrzane XD?

17;40 +b zlagowany celownik na modelu hs sojusznika. po wypisaniu tej akcji jako b+ z miejsca powinieneś zostać zdegradowany, żadnego aimlocka nie ma.

17;55 +b odrazu wiedziałeś gdzie jest gracz + ten celownik poproś @VisTeR.' o wsparcie finansowe, trochę lipa jeśli ubt nie stać na słuchawki
18;24 +b b-

18;32 +b ładny przeskok z skanowania na model sojusznika ładny przeskok, nawet na 1ms celownik nie siedział na nim

image.thumb.png.48db0b6ae2b6c672d21f5a80d2fbd181.png

19;00 +b niezły shift  + udawanie, że sprawdzasz inny obszar  Kolejna akcja po której powinieneś polecieć, pozycjonowanie dźwięku awp na longu przerasta twoje głośniczki (masz jeden, czy dwa XD?)

20;15 +b jw

20:25 +b b-
nie ma sensu dalej rozpisywać KAŻDA TWOJA AKCJA JEST SPALONA I NAWET AMATOR BY TO WYCHWYCIŁ.  To znajdź kogoś kto nie jest amatorem, bo sam właśnie ujebałeś klar demko. A no i ten.. KAŻDY TWÓJ POPRZEDNIK BYŁ AMATOREM, KAPSLOK TEŻ DAJE MI MOC TWORZENIA ARGUMENTÓW KTÓRYCH NIE ODBIJESZ.
[...] Nazywasz to demko kler? Przecież to jest śmiech na sali.  Ta, tylko nie mów nikomu. Hehe.

Zresztą z tego co wiem, ubt jest niżej niż opiekun sieci (przynajmniej na większości forum)

Więc jakim ch***m zamykasz mi skargę na niego, pisząc że miał 100% rację? To trochę tak jakby mod dał warna j@/h@ XD

Co sądzicie o zbiórce na monitor i słuchawki?

@j4k s!3 gr4 @2tap's

image.png.60f4a6bd54df2ef9407fe5756a2b1f8d.png

A tak seriusli, liczę na ponowne rozpatrzenie demka, przyznanie się do błędu.

Składasz skargę za skarga a już jest jasne że ub nie dostaniesz nie będę się długo rozpisywał bo to nie ma sensu Born już dał werdykt więc nie ma sensu z nim pisać jaksiegra dał rozpiskę więc dostowlauj się do niej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...