FUHRER Napisano 6 Marca 2022 #647153 Udost臋pnij Napisano 6 Marca 2022 Pisz臋 to podanie, bo nie ma osoby odpowiedzialnej za redakcje i troszk臋 gazetka ucich艂a.聽 Imi臋: Miko艂aj Wiek: 25 Sta偶 na forum: 16 wrze艣nia ubieg艂ego roku rejestracja. Dopiero z czasem zacz膮艂em cz臋艣ciej zagl膮da膰 na forum. Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: xD w czasach "gimbazy" zajmowa艂em si臋 gazetk膮 szkoln膮. Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: Ci臋偶ko okre艣li膰, ale daje sobie takie mocne 7,5/10 Ilo艣膰 wolnego czasu na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: Do艣膰 sporo. Nied艂ugo wracam do swojej pracy, wi臋c tego czasu b臋dzie jeszcze wi臋cej *g艂贸wnie w weekendy* na publikacje. Napisz co艣 o sobie: Pochodz臋 z Ko艂a *Wojew贸dztwo Wielkopolskie* aktualnie jestem na zwolnieniu (l4), ale na co dzie艅 jestem kierowc膮 zawodowym. W wolnym czasie lubi臋 pogra膰 na naszym "mirku", pos艂ucha膰 muzyki *g艂贸wnie TECHNO* albo poczyta膰 ksi膮偶ki o tematyce gangsterskiej. Lubi臋 alkohol, podr贸偶owanie oraz wypady na festiwale muzyczne, typu: Sunrise Festiwal, czy HH Festiwal. Jestem m艂odym ch艂opakiem, kt贸ry lubi "poszale膰". Przyk艂adowy wywiad (najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie): Wywiad wstawie jutro, albo we wtorek. Dzisiaj mog臋 Was zaprosi膰 do tego tematu:聽 聽 Max doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi