Skocz do zawartości

Odwołanie

Gustaw

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry:Gustaw

Godzina, data zdarzenia: 21:58 , 10.11.2015

Mapa: de_eldorado

STEAM_ID / IP: 94.251.142.85

Uzasadnienie:Dostałem bana za jedno przeklnięcie . Co to ma być ? Niektórzy już przeklinali i dostawali ostrzeżenie na sayu a ja od razu ban ? Skanują przed 7sek nie dostają koleś klnie tak samo a ja raz przeklnąłem i ban . Nie wiem czy adminowie nie banują za znajomość czy coś . Jeżeli ostry rygor to dla każdego a nie

http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=75311

Witam grogi graczu to nie pierwszy Twój ban za kulturę wcześniej miałeś bana za obrażanie graczy.

A oto dowód ostatniego twojego zachowania kilkukrotnie ostrzegałem a te słowa padły zaraz po moim ostatnim ostrzeżeniu dla Ciebie.

http://speedy.sh/TA5tG/hl-2015-11-10-21-57-11-11.jpg

Nie sugerował bym się tym kto dostał ostrzeżenie kto bana na 5 min a kto na 30 min każdego gracza traktuje indywidualnie jednemu wystarczy raz napisać "slowa" i starczy a dla niektórych nawet ban na 30 min nie wystarcza.

W przypadku kiedy gracz obraża wcześniej graczy nie oszczędza łaciny na say/ ma max 1 ostrzeżenie i leci z mojej strony, Ty drogi graczu wyczerpałeś swój limit.

A co do banowania za skan 7sek nie banuje jak ktoś napisze mi np. "7aro skan 7 sek" bo muszę sam to zobaczyć jezeli sytuacja sie powtuzy ze skanem i taka sytuacje zobaczę na własne oczy dopiero poleci ban zawsze jeśli chcesz możesz napisać skargę na takiego gracza na forum przedstawiając dowody pamiętaj że @ nie widzi wszystkiego z reszta eldorado to mapa pomyłka co do txt i skanów według mnie powinna być usunięta i nie było by problemu co do skanów i txt

Jeżeli chcesz dowodu w postaci wycinku z konsoli ile razy pisałem na y@@ "na serwerze obowiązuje kultura" lub na say/ "słowa"

musisz zwrócić się wyżej.

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...