Pablito :D Napisano 10 Listopada 2015 #351270 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Nick: Pablito Wiek: 19 Data rejestracji na forum: 22 marzec 2015 Czas spędzony na forum: 5 dni i prawie 20 h Doświadczenie w ocenianiu: myślę, że w miarę jest byłem już UBT Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: tak, ping i chyba tyle Dlaczego Ty?: przyda się wam pomoc Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: zależy od dnia, jak siedzę na kompie to forum cały czas otwarte Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Nie Coś od siebie: kto mnie zna ten wie, że nie lubię czitów :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 10 Listopada 2015 #351339 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 PW poszło kawałek czasu temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 10 Listopada 2015 #351366 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi