PR@SN4JPER Napisano 17 Kwietnia 2022 #650940 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 Witam mam sprawę dało by radę żeby wrócili stare klasy jak orzełek itp więcej ludzi grało a teraz te klasy nie bardzo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasztanowy Napisano 19 Kwietnia 2022 #651087 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2022 Ja osobiście jestem na tak żeby stara paczka wróciła jest możliwość że gracze wrócą z sentymentu na serwer A nie 4 -6 osób na servie wejdzie ktoś lepszy to uciekają i serwer jest pusty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 20 Kwietnia 2022 #651138 Administrator Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 Ja nie posiadam takich rzeczy. Jak już chcecie coś innego szukać to musicie pisać do aquaxa pewnie albo wolfika. Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berrserk Napisano 6 Maja 2022 #652532 Udostępnij Napisano 6 Maja 2022 stara paczka by oddała, po nowej paczce nikt praktycznie już nie grał na serwerze, @VisTeR.' jak ty jestes opiekunem serwera 45k to ty powinieneś ogarniać takie sprawa a nie, że ktoś za Ciebie zrobi i jest git. Kasztanowy, PR@SN4JPER i SadoS dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 8 Grudnia 2022 #677020 Administrator Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 Stara paczka wgrana. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 8 Grudnia 2022 #677021 Administrator Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi