TwojaMatka Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Nick:TwojaMatka Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Adminem byłem 2 razy własnie na tym servie Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie: 3 rok leci Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Chcę wprowadzić trochę ładu w godzinach późnych jak 23.00 czy 2.00 bo o tej godzinie przeważnie nie gra żaden admin i cziterzy korzystają z tej okazji i psują grę innym. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a5h Kontakt: GG-46808694 jeśli będzie potrzeba podam FB pisać na GG proszę Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/TwojaMatka/80.72.40.110:27027/ _______________________________________ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darshil Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Ja jestem na Tak. -wiek -mial juz tu admina -kulturka nie sprawia problemow -Nie widze zadnych banow w bansie wiec plusik wielki:P -staz krotki ale jest -znajmosc amx -aktywny na U@ -Jedyny minusik to brak steam ale wiekszosc adminow na 45 jest non steam Zycze powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinekq1 Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 jestem na tak wiek dobrze sprawował się jako admin znajomość amx ale popraw aktywność Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardziK Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Jestem na tak +spoko ziomek +amx +/- aktywnosc +Wiek +kontakt Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx_Botor_xXX Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 W końcu jakieś konkretne podanie Oczywiście na Tak +Aktywny +Miły +Pełna kultura +Wiek +amx +kontakt +brak banow w bansie Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDeath97 Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 o boze tylko nie ty -aktywny -zglasza na u@ -Doswiadczony -amx -no co najwazniejsze to jest wkoncu mojamama wiec jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franio i Gwiazda Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Na tak Wiek Aktywny ➕ /- amx :-) Lubiany przez graczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwojaMatka Posted April 3, 2016 Author Share Posted April 3, 2016 o boze tylko nie ty -aktywny -zglasza na u@ -Doswiadczony -amx -no co najwazniejsze to jest wkoncu mojamama wiec jestem na tak <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camper321 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Masz moje tak -Wiek -AMX -znany na serwerze -miły Link to comment Share on other sites More sharing options...
FinalRing Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Zgłoś się do mnie na pw w celu dopełnienia formalności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FinalRing Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...