SQNFUN Napisano 30 Kwietnia 2022 #652044 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 Sprawdzałem na chrome oraz firefoxie i na obu przeglądarkach sekcja 'twitch' wygląda dość kiepsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 30 Kwietnia 2022 Autor #652048 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 Serio? Na pierwszy rzut oka dla mnie to wygląda jakby jakiegoś pliku tła/obrazu nie wczytywało i dlatego jest sam tekst. Np. info że kanał przeznaczony jest dla dorosłych na tych samych screenach wygląda o wiele lepiej niż info o nie prowadzeniu transmisji - kiedyś chyba inaczej to wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 30 Kwietnia 2022 Autor #652053 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 7 minut temu, LOLSON napisał: Info o treściach przeznaczonych dla dorosłych - za to odpowiada twitch, ja na to wpływu nie mam Nie chodziło mi o info, a o sposób wyświetlania tej informacji. wygląda legitnie wygląda na jakiś błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gazik Napisano 30 Kwietnia 2022 #652089 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 3 godziny temu, SQNFUN napisał: wygląda legitnie To jest w momencie ustawienie przez streamera swoich live'ow jako +18 i nic innego 3 godziny temu, SQNFUN napisał: wygląda na jakiś błąd A to nie jest błąd tylko to jest Twitchowy ekran, gdy streamer nie ma ustawionego +18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi