leatamwcspodresie Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Twój nick podczas gry:leatemwcspodresie Godzina, data zdarzenia:chyba ok. 20 Mapa:css_casche STEAM_ID / IP:STEAM_2:0:758146998 Uzasadnienie:wywaliło mi neta podczas robienia SS i dostałem bana od chudego za ucieczkę podczas SS Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Skoro jest tak jak mówisz, trzeba sprawdzić logi. @@EvO 01.04.2016 - 20:54:49 @@Chudy`90 masz coś do dodania w tej sprawie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudy`90 Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 tak oczywiście że mam, gosciu gra sobie na wh już nie pierwszy raz, drugi raz mu robię ssy za pierwszym razem uciekł i mnie zbanowało zamiast jego, teraz uciekł wiec dałem mu bana z rozłączonych. Niech wstawi te ssy które ma zrobione bo napewno ze 3 mu zrobiło Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRESHASFUCK Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Masz jakis dowod ze uciekl podczas robienia ssow? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudy`90 Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 właśnie nie mam, myślałem że jak robi się ssy to te ssy ma on i ja ale w swoim folderze ich nie mam więc nie moge ich przedstawić. Jak dostanie Ub to ja mu demo nagram i ssy zrobie wtedy się nie wywinie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverka Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Jesli zrobiles ssy , powinien mieć chociaż z 2 czy 3 , zależy podczas ilu gracz uciekł. Chudy Ty natomiast robisz ss albo sobie kopiujesz z consoli, , że gracz wyszedł podczas robienia ssów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverka Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry! Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...