Gromus Napisano 7 Maja 2022 #652663 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 (edytowane) Pierwsza sprawa wprowadzenie komendy /freelvl Która da powiedzmy 30/40% od najwyższego lvl'a na serwerze bo nowi gracze to nie mają szans na początku i tylko jest płacz po czym wychodzą. Zrobienie jakiejś zbiórki na reklamę tego 401 bo to jest porażka jak musze cały czas się bić z tymi samymi chłopami 1vs1. Danie możliwości kupienia monet za PLN zawsze dodatkowa kasa na serwer tak samo zwiększyć koszt premek bo za tanio jest Dodanie do vipa skoku wiem że był, ale to lepiej naprawić a nie usunęliście go bo się bugował. Zrobienie w końcu że jak używasz spadochron pod (E) brak możliwości użycia: miny, apteczki, pułapki No i najważniejsze usunąć z regulaminu ten punkt :))) 24. Sgs jest zabronione *ban tydzień* I kolejna sprawa dlaczego opiekunowie serwera nie mogą sprzedać premki/vipa Po co ten opiekun jak ona ma taki sam dostęp do AMXX co zwykł admin. jedyne co może zrobić to dodać admina i to tyle @aquax @Born poproszę o wytłumaczenie @Born Nie dodam freelvl bo znajdzie się osoba, która będzie to bugować - więcej było płaczu od tego pluginu niż pożytku. Źle napisany plugin na 1s2k działało normalnie i nie było żadnych problemów lepszych techników ogarnąć i tyle Nie da się tego zrobić, również bodajże to pisałem. Jest ustalenie na ten sam klawisz. Jak się nie da? prędzej bym powiedział że się nie chce za to ruszyć nikomu A co do reklam to dajcie jakąś zbiórkę na reklamę 400 bo wpłacę na forum to i tak na to nie pójdzie tak samo kasa z premek vipa powinna iść na reklame/ utrzymanie serwera @Born jakiś tam wkład w serwer masz,ale wydaje mi się że często wam się nie chce bo mówicie tego się nie da zrobić co do używaniu min w locie wystarczy plugin, że podczas lotu nic się nie używa musisz stać w miejscu aby użyć danej umiejętności/perku Co do reklamy ja nie widzę żebyście wy jako h@ starali się jakoś bardziej Edytowane 7 Maja 2022 przez Gromus Fox_r2 i pemeq #URLOP dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 7 Maja 2022 #652667 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 No to powiedzmy trak: + Freelvl jak najbardziej na tak tylko jest jeden wielki problem nie ma tutaj zadnego technika ktoery na bierzaco by sie tym zajal + wplyw z premek przeznaczyc na reklame - nie kazdy ma kase i nie oplaca sie zwiekszanie oplat za premki oraz kupowanie monet za pln - bylo cos takiego i niektore klasy sa zbyt op + jestem ze ale nada ltechnik potrzebny od zaraz - regulamin jest dobrze napisany jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fox_r2 Napisano 7 Maja 2022 #652670 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 freelvl tak reklama tak nic poza tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 7 Maja 2022 #652672 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Nie dodam freelvl bo znajdzie się osoba, która będzie to bugować - więcej było płaczu od tego pluginu niż pożytku. Tak jak powiedziałem już we wcześniejszym temacie - chcesz to płać, nie to nie. Podejście godne podziwu. Na co mi takie zbędne gadanie, gdzie to wszystko ustala @aquax, bo to jego. Z monetami zobaczymy, bo dopiero jest to świeższa sprawa Nie da się tego zrobić, również bodajże to pisałem. Jest ustalenie na ten sam klawisz. Co do sgs'ów bym odpowiedział brzydko - nie ma takiej opcji A co do pytania o premki - opiekun serwera to nie jego właściciel, uprawnienia rozdzielamy według naszej polityki i więcej tłumaczyć nie muszę + skok tez zbędna sprawa // Szkoda, że ten serwer już nie funkcjonuje - a plugin był identyczny Tak nie chce mi się robić, nie masz pojęcia jaki wkład jest aktualny i mi coś mówisz w ten sposób Tym bardziej nie będę wymuszał klawiszy graczom, gdzie tego nie mam prawa robić Niewiedza to nie jest argumentacja @Gromus // Widzę, że na wszystko masz argument - jesteś dość świeży z pewnymi kwestiami tutaj i ja to rozumiem jak najbardziej. Jednak pamiętaj, że jesteśmy ludźmi robiącymi 4FUN i nie na przekór komukolwiek. Tym bardziej powinieneś być świadomy, że serwery 1.6 stoją słabo, a kwestią podbijającą normę zależy nie tylko od reklamy a stałości graczy serwera. Wielu woli uciekać niż mieć doczynienia z wieloma tzw. "spoceńcami" zakorzenionymi tutaj, a też nie będę nikomu zabraniał grać, a jedynie mógłbym prosić. Propozycje Twoje są zbędne, regulaminowo stoimy podobnie jak na każdym serwerze naszej sieci. Kwestia reklamy stoi pod znakiem zapytania, oczywiście można zorganizować zbiórkę i porozmawiam z @aquaxem o tym, jednakowoż sądzę o tym pesymistycznie. Główna pula graczy zależy od stałości i systematyczności, gdzie po GT można zobaczyć i dobre wyniki po moich ostatnich zmianach. Czy wypowie się o tym właściciel - nie wiem. Zobaczycie z resztą pemeq #URLOP, Gromus, elo elo 350 i 1 inny dodali reakcje 2 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PR@SN4JPER Napisano 7 Maja 2022 #652683 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Born bez urazy ale te wszystkie serwery opadają bo nic nie robicie każdemu tylko o kasę chodzi a wy jako opiekunowie itp macie wyjebane na serwery wy myślicie że ktoś inny będzie za was pracował ? aquax pisze do niego to ma wyjebane rozumiem wszystko ale bez jaj jakieś zbiórki itp to tak by kasę zdobyć ale k***a żeby reklamować serwery to nikogo nie ma Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 7 Maja 2022 #652716 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi