mTs*zi3lekk Napisano 15 Maja 2022 #653218 Udostępnij Napisano 15 Maja 2022 Siemka Słuchajcie moją propozycją na zmianę (wydaje mi się, że dobrą) jest usunięcie tych kolorów przy granatach tzn rzucam fleszyka, a przeciwnik widzi tą niebieską poświatę i bez problemu się odwróci ;x I kierunek z którego rzuciłem też jest wiadomy, więc tu też na - pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 29 Czerwca 2022 #654823 Administrator Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2022 Nikt się nie wypowiedział więc zostaje tak jak jest. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 29 Czerwca 2022 #654824 Administrator Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi