mTs*zi3lekk Napisano 15 Maja 2022 Udostępnij Napisano 15 Maja 2022 Siemka Słuchajcie moją propozycją na zmianę (wydaje mi się, że dobrą) jest usunięcie tych kolorów przy granatach tzn rzucam fleszyka, a przeciwnik widzi tą niebieską poświatę i bez problemu się odwróci ;x I kierunek z którego rzuciłem też jest wiadomy, więc tu też na - pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 29 Czerwca 2022 Administrator Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2022 Nikt się nie wypowiedział więc zostaje tak jak jest. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 29 Czerwca 2022 Administrator Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi