Skocz do zawartości

Za co dostałem ostrzeżenie?

SQNFUN

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
  • Premium
  • Redaktor

Witam serdecznie, przeglądając swój profil zauważyłem że posiadam 1 ostrzeżenie ale nie bardzo rozumiem za co..
Jako powód jest podany 'spam', a po kliknięciu w odnośnik przenosi mnie do tematu 

Nie bardzo widzę aby był tam jakiś 'spam'.. nie chcę wklejać tu definicji tego słowa z wikipedii ale wydaje mi się że albo nie rozumiem powodu tego ostrzeżenia albo otrzymałem je bezpodstawnie.
Temat proszę traktować jako pytanie, a nie odwołanie.  Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam, SQNFUN.

• Donator
  • Premium
  • Redaktor

Tzn. tą notatkę również czytałem ale dalej nie rozumiem dlaczego miałbym używać opcji edytuj? 
Nie dodałem posta pod postem, a jakby nie było jest to forum dyskusyjne jak i uważam że w tematach takich jak podania dyskusja jest jak najbardziej wskazana. 
Wydaje mi się że mój drugi post dodałem tylko dlatego aby ustosunkować się do tego co dodałeś w swoim poście, a takie prowadzenie dyskusji poprzez edytowanie swoich postów mijałoby się z celem skoro mogłem dodać kolejny post to go dodałem - nie wydaje mi się aby był to spam, a raczej czysta złośliwość z Twojej strony na temat tego co napisałem w Twoim kierunku.. 

• Donator
  • Premium
  • Redaktor

Już nie pamiętam ale zaraz sprawdzę czy rzeczywiście w regulaminie działu podań (w tym przypadku moderatora) jest lub był jakiś zakaz pisania więcej niż jednego posta ale wydaje mi się że nigdy nic takiego tam nie było, a jeżeli rzeczywiście jest jakiś limit w dziale podań wynoszący tylko jednego posta na wątek to proponowałbym po prostu ograniczyć 'technicznie' możliwość dodawania wypowiedzi do jednej co zdecydowanie pomoże nieświadomym użytkownikom uniknąć upomnienia czy tez ostrzeżenia, a tym samym ułatwi jak i odciąży pracę moderatorów forum, bo po co mają nakładać jakieś kary skoro można tą kwestie technicznie rozwiązać...

EDIT: nic na temat zakazu dodawania więcej niż jednego posta w dziale podań nie znalazłem...

ZZZ.jpg

Edytowane przez SQNFUN

• Opiekun Sieci
  • Administrator
  • Opiekun CS 1.6 COD 400

Patrząc na to obiektywnie (nie poruszając oczywiście kwestii w jakim klimacie było to podanie) - jak i Administrator jak i użytkownik dali po tyle samo postów, gdzie z pewnością nie był to dział Twój a Super Moderatora. Temat również zamknąłeś Ty powołując się na aureoxa, że MH dupa się pali za Twoją wypowiedź wraz z "uchyleniem" przyzwolenia na napisanie podania. Sam prowokacyjny klimat wypowiedzi prawdopodobnie był takiej samej wagi jak posty SQN'a.

Fakt faktem nie powinno się zagłębiać, aż tak dawno w działy i rozdrapywać starych ran, aczkolwiek tu raczej gołym okiem widać kto ma rację i co wtedy Robert poruszył.
Temat to jest zapytanie - bez większych czy mniejszych problemów odpowiadam i ja, bo również była tam moja wypowiedź.

• Donator
  • Premium
  • Redaktor

Myślę że w tym temacie już żadnych fajerwerków nie będzie,  z Wodzem jeszcze zamieniłem słowo na pw i uważam że temat stanął w miejscu i już się ani w jedną ani drugą stronę nie ruszy dlatego bardzo proszę o jego zamknięcie. Podsumowując nadal uważam że ostrzeżenie na moim profilu jest niesłuszne ale nie zamierzam go odrabiać, bo to by znaczyło że zgadzam się z jego zasadnością.

Wszystkim chciałbym jeszcze raz życzyć udanego dnia/wieczoru i zapraszam Wszystkich na CSGO DM de_mirage gdzie idę właśnie trochę postrzelać ;)
Ahoj! @LOLSON

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...