SQNFUN Napisano 1 Czerwca 2022 #653856 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2022 Witam serdecznie, przeglądając swój profil zauważyłem że posiadam 1 ostrzeżenie ale nie bardzo rozumiem za co.. Jako powód jest podany 'spam', a po kliknięciu w odnośnik przenosi mnie do tematu Nie bardzo widzę aby był tam jakiś 'spam'.. nie chcę wklejać tu definicji tego słowa z wikipedii ale wydaje mi się że albo nie rozumiem powodu tego ostrzeżenia albo otrzymałem je bezpodstawnie. Temat proszę traktować jako pytanie, a nie odwołanie. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam, SQNFUN. Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 1 Czerwca 2022 Autor #653858 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2022 Tzn. tą notatkę również czytałem ale dalej nie rozumiem dlaczego miałbym używać opcji edytuj? Nie dodałem posta pod postem, a jakby nie było jest to forum dyskusyjne jak i uważam że w tematach takich jak podania dyskusja jest jak najbardziej wskazana. Wydaje mi się że mój drugi post dodałem tylko dlatego aby ustosunkować się do tego co dodałeś w swoim poście, a takie prowadzenie dyskusji poprzez edytowanie swoich postów mijałoby się z celem skoro mogłem dodać kolejny post to go dodałem - nie wydaje mi się aby był to spam, a raczej czysta złośliwość z Twojej strony na temat tego co napisałem w Twoim kierunku.. wandi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 1 Czerwca 2022 Autor #653860 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2022 (edytowane) Już nie pamiętam ale zaraz sprawdzę czy rzeczywiście w regulaminie działu podań (w tym przypadku moderatora) jest lub był jakiś zakaz pisania więcej niż jednego posta ale wydaje mi się że nigdy nic takiego tam nie było, a jeżeli rzeczywiście jest jakiś limit w dziale podań wynoszący tylko jednego posta na wątek to proponowałbym po prostu ograniczyć 'technicznie' możliwość dodawania wypowiedzi do jednej co zdecydowanie pomoże nieświadomym użytkownikom uniknąć upomnienia czy tez ostrzeżenia, a tym samym ułatwi jak i odciąży pracę moderatorów forum, bo po co mają nakładać jakieś kary skoro można tą kwestie technicznie rozwiązać... EDIT: nic na temat zakazu dodawania więcej niż jednego posta w dziale podań nie znalazłem... Edytowane 1 Czerwca 2022 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 1 Czerwca 2022 #653861 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2022 PDW kameleonn i Born dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 1 Czerwca 2022 #653862 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2022 Patrząc na to obiektywnie (nie poruszając oczywiście kwestii w jakim klimacie było to podanie) - jak i Administrator jak i użytkownik dali po tyle samo postów, gdzie z pewnością nie był to dział Twój a Super Moderatora. Temat również zamknąłeś Ty powołując się na aureoxa, że MH dupa się pali za Twoją wypowiedź wraz z "uchyleniem" przyzwolenia na napisanie podania. Sam prowokacyjny klimat wypowiedzi prawdopodobnie był takiej samej wagi jak posty SQN'a. Fakt faktem nie powinno się zagłębiać, aż tak dawno w działy i rozdrapywać starych ran, aczkolwiek tu raczej gołym okiem widać kto ma rację i co wtedy Robert poruszył. Temat to jest zapytanie - bez większych czy mniejszych problemów odpowiadam i ja, bo również była tam moja wypowiedź. kameleonn, Baniatowaty, elo elo 350 i 2 innych dodali reakcje 3 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 1 Czerwca 2022 #653867 Weteran MH Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2022 #muremzakiwi senor, Born, SQNFUN i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 1 Czerwca 2022 Autor #653875 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2022 Myślę że w tym temacie już żadnych fajerwerków nie będzie, z Wodzem jeszcze zamieniłem słowo na pw i uważam że temat stanął w miejscu i już się ani w jedną ani drugą stronę nie ruszy dlatego bardzo proszę o jego zamknięcie. Podsumowując nadal uważam że ostrzeżenie na moim profilu jest niesłuszne ale nie zamierzam go odrabiać, bo to by znaczyło że zgadzam się z jego zasadnością. Wszystkim chciałbym jeszcze raz życzyć udanego dnia/wieczoru i zapraszam Wszystkich na CSGO DM de_mirage gdzie idę właśnie trochę postrzelać Ahoj! @LOLSON Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi