Gazik Napisano 23 Czerwca 2022 #654543 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2022 Witam,, Na samym wstępie chciałbym powiedzieć, że było na tej sieci bardzo fajnie, spoko ludzie, ale niestety ta sieć z każdym dniem zbliża się ku upadkowi. Rezygnacja to było co ostatnie chciałem robić, ale jak tak analizowałem to wszystko to nie widziałem dalszego sensu trzymania porządku na forum jak i na teamspeaku, w momencie jak zobaczyłem wypowiedzi osób, które są na tej sieci od powstania, bądź z samych początków istnienia tej sieci, jak i nawet wypowiedzi osób z wyższymi rangami na forum niżeli ADMIN SERWERA, czy jakiś inny użytkownik. Tak naprawdę to tylko 1 serwer stoi cały czas prawie pełny, a reszta serwerów stoi pusta, bądź jest kilka osób. Chciałbym podziękować @LOLSON'owi za danie szansy jako Opiekun OnlyMirka, @Maysteroo za możliwość sprawdzenia się jako moderator teamspeaka, no i oczywiście @senor'owi za możliwość pilnowania w jakimś stopniu porządku na forum. Pewnie część ludzi jak zobaczy ten post to się będzie cieszyła, że w końcu mnie nie będzie, ale mam nadzieję, że chociaż komuś zabraknie mojego płaczu podczas gry w Cs'a . To były bardzo dobrze spędzone ostatnie ponad 3 lata na tej sieci, było kilka wzlotów i upadków, ale nie ma co się poddawać i trzeba patrzeć w przyszłość. Mam nadzieje, że do usłyszenia kiedyś na serwerach Multi-Heada, bądź na jakimś wspólnym graniu w gierki. Życzę każdemu co czyta to pożegnanie i dotrwał do tego momentu, Powodzenia i miłych wakacji, chyba że ktoś ich nie ma to udanego urlopu . PS. @elo elo 350 zabij się chodząca depresjo senor, Julshi, elo elo 350 i 1 inny dodali reakcje 2 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 23 Czerwca 2022 #654545 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2022 (edytowane) Nara, miłej przejażdżki rowerem na budowe, siłke i basen Godzinę temu, Gazik napisał: PS. @elo elo 350 zabij się chodząca depresjo No spoko Edytowane 23 Czerwca 2022 przez elo elo 350 Gazik dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 23 Czerwca 2022 #654552 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2022 Ale ze kolejny no to narazie Gazik dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julshi Napisano 23 Czerwca 2022 #654553 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2022 Trzymaj sie Gazik dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 24 Czerwca 2022 #654578 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2022 Dzięki za pozdrowienia trzymaj się Gazik dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 24 Czerwca 2022 #654583 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2022 Nara Gazik dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 24 Czerwca 2022 #654587 Weteran MH Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2022 Trzym się Gazik dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 24 Czerwca 2022 #654591 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2022 Trzymaj się Stanisław i powodzonka Gazik dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BbynonS Napisano 24 Czerwca 2022 #654592 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2022 SIema. Trzymaj się Gazik dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi