mlonas Napisano 7 Listopada 2015 #350216 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 miłej lektury Nick: mlonas / banany na twarzy, żadnych warzyw / zap****alam jak katamaran / czy ja wyglądam jak żagle / reszty nie chce mi się wypisywać, bo prawie za każdym razem gram na innym nicku, głównie mlonas, tak samo jak nazwa steam Wiek: wystarczająco 16+ ;d dla pani/ panów ekspedientek/ekspedientów dowodzik jest Doświadczenie (w byciu adminem): miałem własny serwer, dla znajomych ffa i deathrun + byłem adminem na serwerach deathrun, pozwolę se przytoczyć nazwy serwerowni, które i tak nie istnieją, a może ktoś kojarzy, choć są stare jak świat "cs-mleczarnia" i "tygryski.eu" coś mi się wydaje, że był jeszcze jeden, ale nazwy nie przypomnę sobie i też deathrun (staż deathrun około 3 lata). na serwerach do szCZelania (wiem, błąd) nie byłem, bo głównie grałem na serwerach only steam, więc admin nie był zbytnio potrzebny, a przynajmniej takowych nie widziałem na tych serwerach co grałem i nikt nie narzekał na czyjąś formę (tak jak tu, 4x ss ) Znajomość AMXX (W skali 1-10): amx mod menu izi jak je***ie + dodatkowe komendy które zostałyby mi przedstawione myślę, że na 9/10 Staż w CS-sie: początek 2k7 (pamiętne stare czasy :* ) 3 lata ns + 5 lat steam = 8 lat stażu + przerwy po parę miesięcy ( siłka, sztuki walki, szkoła, praca ), do października miałem prawie roczną przerwę, ale ze skilla się nie wyrasta Steam / NonSteam: STEAM_0:0:34033537 Dlaczego Ty: a może "dlaczego ja?" - polecam, polsat. zdarza się, że gdy ja jestem, godziny poranne lub późny wieczór szaleją sobie pany na wh, bądź aimie (ja jestem czysty, poprę to kilkunastoma demkami w razie potrzeby ;d ) i żadnej władzy nie ma, a graczom przeszkadza to, mi nieszczególnie, bo z radzę sobie, ale jak wiadomo w csie każdy ma różny staż i różnie sobie radzi, nawet przy czysto grających tak więc przydałaby się dodatkowa para rąk w elastycznych godzinach "pracy" Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: koło godzinki, jak ktoś ze steam zawoła gdy będę online to wpadnę ;p fb nie podam, a w razie potrzeby mogę gadu założyć Kontakt: steam: mlonas / qam1leq nie wiem którą nazwe znajdzie. w każdym bądź razie avatar taki jak na forum jeśli uda mi się zmienić na steam lub w krzakach w białej koszulce bez rękawów. nie wiem czy ktoś mnie lubi na serwie, ale nie mam jakoś w naturze ubliżać komuś, może zdarzy się czasami żebym zadał jakieś pytanie, bądź wypowiedział się pod kątem żartu, ale nie przypominam sobie żebym komuś ubliżał, a przynajmniej tu na serwerze ;d jestem bardzo wyczulony na dzieci/ludzi przed mutacją, wiec takie oto osobniki z automatu dostałyby upomnienie/kick/ban 5 minut, ale dzieci teraz przerzuciły się na globala, więc dużo roboty nie będzie z tym, bo z biegiem czasu 1.6 zostaje dla weteranów ALE jak się zdarzy to oczywiście zareaguje. w sumie jest to jedna z przyczyn dla których byłem adminem na deathrunach, bo bardzo mnie drażniły takie dzieci, a zwłaszcza śpiewające roundsoundy ;d. nie byłem zbyt lubiany jako admin na deathrun właśnie przez moją konsekwentność, bo głównie skupiałem się na micro i z automatu taki człowieczek dostawał sobie kicka za niestosowanie się do regulaminu, czyli micro 16+ / po mutacji, gdy nie poskutkowało, było 5 minut, a potem na 30 gdy ktoś był uparty, a potem jeszcze dłużej i jeszcze dłużej , drugorzędną sprawą było zabijanie z broni na "free" wtedy jeszcze nie było pluginów blokujących broń przy wpisaniu "free" - dla wtajemniczonych, ale na to też byłem wyczulony, bo również drażni mnie sposób walki, gdy ktoś ma przewagę, czyli kosa vs kałach, bądź inna spluwa (w cs), w realu ma to odzwierciedlenie jako łapy vs kastet, bądź jakiś baseball czy inne pochodne, których też nie popieram. jak równa walka to równa walka, a nie jakieś pier****nie paru godzin na forum brakuje, ale zanim się zdecydujecie to może zdążę nabić ;p coś tam się powypowiadam i zobaczymy nie rozumiem dlaczego jednym z kryteriów zawsze jest czas spędzony na forum -.- pozdro 600 3 900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlonas Napisano 11 Listopada 2015 Autor #351814 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 ref? ;d rekrutacja ON, a nikt się nie zainteresuje i nie wypowie się a nawet nie zauważyłem, że trzeba link do GT http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27020/top_players/?query=mlonas http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27020/top_players/?query=banany+na+twarzy http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27020/top_players/?query=czy+ja+wygladam+jak+zagle%3F http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27020/top_players/?query=zapierdalam+jak+katamaran http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27020/top_players/?query=sprzedam+link+do+aima nie wiem czy jeszcze jakies były, ale po zsumowaniu na oko powinno wyjść coś koło 25, ale ogólnie to staram się teraz grać na stałym nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 11 Listopada 2015 #351839 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Nie chodzi o godziny na forum, tylko na serwerze (dla jasności). W chwili złożenia podania miałeś przegrane 17 godzin + 5 na różnych nickach. Wydaje mi się jednak, że nie powinniśmy ich uwzględniać, ponieważ od ponad miesiąca czasu jest na nich zerowa aktywność. No ale nawet jeśli by się uprzeć i na chama zaliczyć te 5 godzin to tak czy siak ciągle brakują 3 godzinki. Dograj jeszcze te godzinki i przede wszystkim daj się poznać, bo szczerze mówiąc nie znam Cię. Z mojej strony na razie nie, ale myślę, że Opiekun doceni Twoje chęci i po prostu zamknie podanie do czasu, aż dobijesz do regulaminowych 30 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Listopada 2015 #351859 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 14 Stycznia 2016 #383244 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Brak zainteresowania i aktywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 14 Stycznia 2016 #383249 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi