Respect1523 Napisano 7 Listopada 2015 #350174 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Cześć; Przywitam się odrazu Mam na imię krzysiek i gram w tą gre z 10 lat rocznik 1986 ( prawie 4000 h przegrane ) Już tylko wieczorami od czasu do czasu Zycie prywatne na więcej nie pozwala. A teraz do rzeczy . Drogi Adminie wyjaśmi mi za co ten ban ? Nie mam Vipa i niestety ale chowanie Awki było jak najbardziej uzasadnione bo odbijanie było conajmniej bez sensu biorąc pod uwagę że i tak gonili za mną jak łowcy ..... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'kultura i cele' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:18351941' [AMXBans] Your IP: '109.231.52.182' [AMXBans] =============================================== 5min ... ale sam fakt bana bez sensu . Następnym razem poobserwuj a potem wyrzucaj i zgładzaj. Za moje słowa przepraszam ale sam byłem adminem przez wiele lat i za nim kogoś wyrzuciłem ale zgładzałem to upominałem wyjaśniłem a nie byłem "Bogiem". Ciekawe czyy zabiłem admina jak gonił za fragiem jak tak to pozdrawiam paki trzeba pilnować Proszę administracje obejrzeć demo hltv i wyciagnąć wnioski :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Listopada 2015 #350200 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Cześć jestem Artur i mam ponad 4000 godzin przegranych w ciągu 7 lat )) A teraz do tematu. Skoro dostałeś kick za cele i potem "spłakałeś" się i dostałeś bana za to, to w czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Respect1523 Napisano 8 Listopada 2015 Autor #350257 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 proponuje oglądnąć demko a potem się wypowiadać. Pozdrawiam taki jak Ty się zjada niestety bo dużo gadają a mało robią... Poza "cudownym" logiem zrobiłeś co dla Polski ? Czy jesteś kolejnym płaczkiem jak mi źle i nie dobrze ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 8 Listopada 2015 #350542 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Temat podesłany adminowi, czekamy na wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EL narco Napisano 9 Listopada 2015 #350759 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Szkoda, że się nie zastosowałeś do wzoru jak odwołać się od bana, byłoby łatwiej ( data i godzina ) Ponieważ, było to 2 dni temu nie pamietam dokladnie sytuacji bo banów za cele sypie sporo i każdy jest uzasadniony, tak jak zapewne w twoim przypadku. Skoro w powodzie masz "kultura i cele" to byłeś zapewne niekulturalny, uzywałeś brzydkich słów a nie wykonywanie celów mapy to napewno nie było tylko w jednej rundzie. Nigdy nie banuje bo jednej rundzie niewykonywania celów. Zapewne obserwowałem twoją grę około 3-4 rund i latałeś z awką tam gdzie nie trzeba. Za brak kultury i nie wykonywanie celów ban mógł być połączony i ciut dłuższy a tu i tak lament o 5 MIN pozdrawiam i zapraszam do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 9 Listopada 2015 #350763 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi