RYBSON Napisano 29 Czerwca 2022 #654843 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2022 (edytowane) -Staż na forum dłuższy niż 6 miesięcy; Tak -Minimum 400 sensownych postów; Tak -Cierpliwość, dojrzałość, wytrwałość, oraz umiejętność współpracowania w grupie; Tak -Ortografia, interpunkcja, oraz zasady języka polskiego na poziomie bardzo dobrym; Tak -Brak aktywnych warnów na swoim koncie; Tak Imię: SzymekWiek: 21 wiosen Czas spędzony na forum: Doświadczenie w moderowaniu: Byłem moderatorem dobrze się sprawowałem więc doświadczenie jakieś jestCzy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: TakCzy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: Tak Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Myślę, że wystarczająco jak na obecną aktywność forumDlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Znam regulamin wiem i czym się to je. Mam w obecnej chwili wystarczająco czasu aby popatrzeć co się dzieje na forum i popilnować go. Słowo kolesiostwo jest mi obce a do tego nie daje sobie w kasze dmuchać . Przyda się pomocna dłoń skoro rekrutacja otwarta Pozdrawiam, Mariusz Pudzianowski Edytowane 29 Czerwca 2022 przez RYBSON senor, Ripton i Born dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 29 Czerwca 2022 #654873 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2022 Wypowiedzi reszty użytkowników w tym temacie uświadomiły mnie, że nadajesz się jako moderator forum Multi-Head.pl Julshi i RYBSON dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 29 Czerwca 2022 #654874 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2022 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi