Gość Guest Napisano 7 Listopada 2015 #350131 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Twój nick podczas gry: Mr_Danio Godzina, data zdarzenia: 5 minut temu Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:48279856 Uzasadnienie: Nie grałem na waszym serwerze jakieś 4-5 dni no i teraz chcąc wbić widzę w konsoli że mam bana którego nie powinienem miec [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Sw.Pizdryk [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1096791014 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 91.246.72.227 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. wiem że przypisało mi czyjegoś bana mam swoją sieć i znam ten problem więc prosiłbym o szybkie UB Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Listopada 2015 #350133 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Zrestartuj router Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Listopada 2015 #350137 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Zrestartuj router Zmienne ip mam w domu, a jestem u ziomka i on ma stałe łącze. Zdejmijcie mi bana przez amxbansa myslę że nie jest to problemem. A danemu delikfentowi mozna nałożyć z powrotem choć myślę że nie bedzie to konieczne ponieważ jego czas na wstawienie ss chyba minął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Listopada 2015 #350188 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Pozatym IP z którego piszesz jest inne niż zbanowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Listopada 2015 #350208 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Być może IP jest inne dlatego że w domu mam zmienne IP, a dzisiaj chciałem zagrać u kolegi i wyskoczył mi ban w konsoli lecz jedno jest pewne ban nie jest mój w 100% jak widać w GT ostatni raz grałem w poniedziałek http://www.gametracker.com/player/Mr_Danio/80.72.40.110:27020/ Już nie mówmy co by było gdyby i przez co jest to spowodowane, bo i wy wiecie co i jak i ja tak samo nie jestem w tych kwestiach zielony ponieważ od wielu lat działam na sieciach serwerów. Więc panowie mogę prosić o Unbana bo chciałbym sobie w miarę szybko pograć. Z góry dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Listopada 2015 #350213 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Przecież napisałem Ci w notatce, że nie zdejmiemy tego bana. Czego Ty w tym nie rozumiesz? Jeżeli chcesz grać na tym IP, to możesz odpracować tego bana. http://multi-head.pl/index.php?/topic/41446-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Tutaj masz wszystko opisane krok po kroku jak zdjąć bana. Temat zamykam, bo wszystko zostało wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Listopada 2015 #350214 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi