PoRuCzNiK Napisano 7 Listopada 2015 #350032 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Nick:RevCrew Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem):niewielkie doświadczenie mam, ale interesuje sie tym i sobie czytam i sie ucze Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/10 Staż w CS-sie:3 lata Steam / NonSteam: niestety jeszcze NonSteam ale jezeli bede miał możliwość zakupie Steam Dlaczego Ty:po pierwsze to chciałbym pomóc Administracji usunąć z serwera graczy którzy korzystają ze wspomagaczy typu aimbot,wallhack,speedhack czy innych . Po drugie ostatnio zauważyłem , że w godzinach rannych czy nawet popołudniowych (mówie o godzinie koło 13-14) nie widać członków Administracji , a jak widać to niezbyt długo. Ja rozumiem ,że szkoła itp. ja narazie nie pracuje i sie nie ucze także mam czas na takie sprawy i chciałbym sie tym zająć jesli mi pozwolicie . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:ostatnio miałem troszke roboty wiec nie wchodziłem zbyt często ale teraz jakies 4-6 h dziennie Kontakt:forum ,gg:53842082 ,telefon: nie warto, nie wiadomo komu w ręce wpadnie ( w sieci PLAY) Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=RevCrew ______________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 7 Listopada 2015 #350036 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Jak narazie jestem na Nie.. - daj sie Bardziej poznac, zadko bywasz na serwerku, mimo, ze masz godziny - NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo ?? Napisano 8 Listopada 2015 #350305 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 jak jeszcze troche podrasz to bende na tak ale teraz nie malo cie widzie na serwerze daj sie poznac z pozytywnej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 8 Listopada 2015 #350336 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Ja osobiście jestem na TAK -ja ciebie akurat często widuje na serwerze -kulturę zachowuje -gametracker -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 8 Listopada 2015 #350337 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Tak jak FinalRING. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 8 Listopada 2015 #350349 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Na nie malo Cie widze nie powiem bo zglasza na U@ ale daj sie jeszcze poznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 8 Listopada 2015 #350384 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Niestety jestem na nie, nie posiadasz platformy steam, rzadko kiedy widuję Cię na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cali Napisano 8 Listopada 2015 #350417 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Jestem na Nie powody : * - Żadko widuje Cię na serwerz - Brak steam - Kolejny co nie ma pojecia o byciu Administratorem mówi , że amx 8/10 * Jestem na Nie Ps : Kolor Czerwony i Zielony jest dla Administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIGANTY Napisano 8 Listopada 2015 #350539 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Jak naraze to na nie pograj troche niech cie wszyscy poznają jak będziesz aktywny codziennie to przy następnym podaniu będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 8 Listopada 2015 #350689 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Odrób warna i podanie zostanie otwarte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi