Gość Guest Napisano 7 Listopada 2015 #350002 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Cześć. Od dłuższego czasu myślałem nad tym aby postawić serwer Slender Mod nawet mam paczkę gotową od dłuższego czasu tylko muszę tam poprawić jeszcze kilka rzeczy ale tak to jest ok, więc poszukuje sponsora który byłby wstanie opłacić serwer żeby na razie było te 8/10 slotów a ja bym wykupił jakąś reklamę. Jeżeli jest ktoś tutaj taki chętny to niech się odezwie do mnie na GG : 55198327 Więcej informacji na GG Pozdrawiam Kasspa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 10 Listopada 2015 #351169 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 10 Listopada 2015 #351223 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi