Gość Guest Napisano 7 Listopada 2015 #349799 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Wzór skargi (data i godzina): 7 listopada okolo 1:20 Nick admina/gracza, który zawinił: eR. Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'odpowiedz masz w swojej skardze ' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:113904397' [AMXBans] Your IP: '83.28.254.7' [AMXBans] =============================================== Świadkowie: ven-ten Master Uzasadnienie: Oto zdjecia txt na mapie de_eldorado http://iv.pl/images/...98865954737.jpg http://iv.pl/images/...80634119367.jpg I po 1 mnie nie obchodzi co byla za twoich czasow na mh bo mam to głęboko!. Czasy sie zmieniają i regulamin tez a wiec czytaj czyta na bieżąco i nie miej o to do mnie sapów. Prosze o zabranie dla gracza eR. Admina ! A oto komentarz eR.'a na temat skargi. "amx_nextmap" changed to "[jeszcze nie glosowano]" Genialny Chomik is joining the Terrorist force PTB: Zostales automatycznie przydzielony... Master dropped Master has left the game Trwa wczytywanie twoich klas ... eR. : w dupe sobie wsadz ta denna skarge [COD:MW] Witaj w Modyfikacji Call of Duty stworzonej przez QTM_Peyote z zapisem na SQL by Cypis [COD:MW] W celu uzyskania informacji o komendach napisz /pomoc. Type 'amx_langmenu' in the console to display a menu where you can choose your language Don't Worry Be Happy killed Genialny Chomik with knife Master connected Master is joining the Terrorist force HLTV: 1s1k najlepsze serwery PL connected Genialny Chomik killed eR. with knife HLTV: 1s1k najlepsze serwery PL has left the game HLTV: 1s1k najlepsze serwery PL connected eR. killed ven-ten with knife Genialny Chomik killed Don't Worry Be Happy with knife eR. killed Genialny Chomik with knife "sv_restart" changed to "1" "mp_timelimit" changed to "24.999999" "sv_restart" changed to "0" The game will restart in 1 SECOND Type 'amx_help' in the console to see available commands Genialny Chomik killed eR. with m4a1 eR. dropped eR. has left the game Time Left: 24:48 min. Next Map: [jeszcze nie glosowano] eR. : w sumie nawet nie wiem gdzie na jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 7 Listopada 2015 #349801 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 czerwony jest dla h@ i nie wiem po co ci 2 skarga jak ja ci odpowiedziałem w tamtej i poszedłem na serwer cię zbanować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Listopada 2015 #349802 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Ponieważ ban skierowany w moim kierunku jest nie słuszny a wiec nie powinno go nawet być a tym bardziej tego przedłużenia o 30 minut. I Przepraszam za CZERWONY kolor po prostu chciałem ukazać kulturę admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 7 Listopada 2015 #349966 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Wstaw llnki z dowodami na inny hostiing ,bo mi nie działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Listopada 2015 #349800 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Brak zainteresowania tematem przez autora + brak poprawy dowodów + ban dawno minął....... /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Listopada 2015 #352055 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi