Gość Napisano 6 Listopada 2015 #349691 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 witam mam taki problem bo dostalem bana za nic nawet nie bylo mnie na serwie chcialem wlaczyc csa i wejsc na serwer a tu klops wyskoczylo mi ze mam bana i co najlepsze na zupelnnie inny nick nie mam zadnuych screenow bo nawet nie gralem to z konsooli: BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 2 Couldn't find map maps/cs_assault_upc.bsp, server will download the map [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Za Hajs Matki Baluj !^^ [AMXBans] Reason : ' Czitowanie/Demko na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' ' [AMXBans] Your IP : ' 37.152.18.36 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check Naprawcie to bo mam wykupione premki ;P gram na nicku BeZzi a nie jak powyzej moze ktos wyjasnic sytuacje bo nie ogarniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 6 Listopada 2015 #349698 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 6 Listopada 2015 #349716 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Nałożyło Ci się IP osoby wcześniej zbanowanej. Zmień sobie IP restartując router i powinieneś móc wejść na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 8 Listopada 2015 #350379 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi