Gość Pan Deska :D Napisano 6 Listopada 2015 #349631 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Zgłaszam admina Cronor!, ponieważ według mnie nie powinien mieć admina, bo przed chwilką dostałem bana za ''kultura'' ale z drugiej strony to też moja wina bo trochę mnie poniosło, bo gramy zajeliśmy Bs'a a jakiś gracz ucieka z paką na A gdzie jest pełno CT trochę przesadziłem ze słowami. Druga sprawa to taka, że ten ''admin'' jeśli można go tak nazwać nie reaguję na u@ jak mu piszę np. ''Sprawdz go bo według mnie ma wh'' a od nic i to nie jednokrotnie, wiele razy tak było. Proszę o rozpatrzenie mojej skargi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaCo(B) Napisano 6 Listopada 2015 #349634 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Powinieneś przystosować się do wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kit Napisano 6 Listopada 2015 #349656 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Witam, Kultura na serwie powinna być, graja tu ludzie a nie bydło z chlewa!!! - twoje zachowanie i słownictwo to inaczej chlew! tego się nie toleruje. Druga sprawa - piszesz na u@, to admin to widzi i napewno reaguje, patrzy, sprawdza, jak niema reakcji z jego strony to pewnie jest wszystko ok i nie będzie ci odpisywał że czysty, bo takich piszących na u@ ma wielu. Tyle pozdrawiam, Kit, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Listopada 2015 #349738 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Brak dowodów co do drugiej kwestii. Przeklinałeś/wyzywałeś już niejednokrotnie, byłeś za to karany, w dodatku przyznałeś się też teraz. Skarga odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Listopada 2015 #349739 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi