Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY Proponowane Mapy

SQNFUN

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć i czołem.

Tak sobie pomyślałem że i tutaj ten temat można stworzyć (sądzę że admini będą bardziej z głową dodawać swoje propozycje grywalnych map w przeciwieństwie do reszty graczy którzy na siłę proponują jakieś mapy z kosmosu).

Jakby komuś jakaś mapa przyszła do głowy która by się sprawdziła na serwerze to dawajcie swoje propozycje tutaj (mile widziane screeny danej mapki wklejone w sposób jak ten poniżej :D).

Grając właśnie na de_cpl_mill przypomniała mi się równie fajna mapa jaką jest de_cpl_strike.

de_cpl_strike.jpg

Swoją drogą chciałbym jeszcze wiedzieć co sądzicie o usunięciu niektórych map, bo wydaje mi się że kilka z nich jest zbędna.

Np. cs_assault, de_westwood i jednego z dustów2 (new lub 2006) bym nominował do usunięcia skoro jest assault_1337, westwood_big jak i obecnie 3 wersje dustów (normalny, 2006 oraz new [no i jeszcze dust2_long]).

Co do map które proponuje do dodania to tak jak wspomniałem powyżej, de_cpl_strike .

P.S / EDIT : 

Przed chwilą znowu była krzywa sytuacja... Graliśmy westwood po czym ludzie wybrali westwood_big.

Niby sami ją wybrali ale granie "prawie" tej samej mapy pod rząd jest trochę słabe...

30508072260374389813.jpg

EDIT down: Tak jak Wicio napisał - tak samo usunął bym assaulta i dusta_new (ponieważ dust2_2006 jest bardzo spoczko graficznie :D)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...