SQNFUN Napisano 6 Listopada 2015 #349563 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Cześć i czołem. Tak sobie pomyślałem że i tutaj ten temat można stworzyć (sądzę że admini będą bardziej z głową dodawać swoje propozycje grywalnych map w przeciwieństwie do reszty graczy którzy na siłę proponują jakieś mapy z kosmosu). Jakby komuś jakaś mapa przyszła do głowy która by się sprawdziła na serwerze to dawajcie swoje propozycje tutaj (mile widziane screeny danej mapki wklejone w sposób jak ten poniżej ). Grając właśnie na de_cpl_mill przypomniała mi się równie fajna mapa jaką jest de_cpl_strike. Swoją drogą chciałbym jeszcze wiedzieć co sądzicie o usunięciu niektórych map, bo wydaje mi się że kilka z nich jest zbędna. Np. cs_assault, de_westwood i jednego z dustów2 (new lub 2006) bym nominował do usunięcia skoro jest assault_1337, westwood_big jak i obecnie 3 wersje dustów (normalny, 2006 oraz new [no i jeszcze dust2_long]). Co do map które proponuje do dodania to tak jak wspomniałem powyżej, de_cpl_strike . P.S / EDIT : Przed chwilą znowu była krzywa sytuacja... Graliśmy westwood po czym ludzie wybrali westwood_big. Niby sami ją wybrali ale granie "prawie" tej samej mapy pod rząd jest trochę słabe... EDIT down: Tak jak Wicio napisał - tak samo usunął bym assaulta i dusta_new (ponieważ dust2_2006 jest bardzo spoczko graficznie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio92 Napisano 6 Listopada 2015 #349629 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Moim zdaniem powinien zostac westwood_big a zwyklego wywalic zeby nie bylo takiej sytuacji jak przed chwila. A co do dusta to bym wywalil 2006 bo i tak go nigdy nie wybieraja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 7 Listopada 2015 #350217 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Na prośbę autora leci do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 7 Listopada 2015 #350218 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Admin [COD 400 LVL]" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi