Skocz do zawartości

Podanie By Ne3r0[t]

Medusa

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Ne3r0[t]

Doświadczenie (w byciu adminem): moje doświadczenie w byciu Adminem oceniam na 7/10 miałem Admina na paru Cod-Modach :)

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10

Staż w CS-sie: 5 Lat

Steam / NonSteam: STEAM_0:0:45166931

Dlaczego Ty: Dlaczego ja ? Ponieważ polubiałem ten serwer gram w godzinach porannych adminów coraz mniej więcej czitów nic admów chciałbym pomóc ...

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Staram się grać ciągle godziny poranne od 9/12 wiczorne 20/22:30 ;)

Kontakt: Steam: Ne3r0 lub Gadu-Gadu 26027148 .

LINK DO GT: www.gametracker.com/player/Ne3r0%5Bt%5D/80.72.43.106:27022/

http://multi-head.pl/index.php?/topic/73785-podejście-2/

Nie minęły 2 tygodnie od odrzuconego podania.

"Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać po upływie 14dni od momentu odrzucenia przez Administrację. W innym przypadku zostaniesz ukarany ostrzeżeniem na forum"

Jestem na Nie

Poważnie masz taki problem z odczekaniem 14dni?

Co do podania to jestem naturalny

Steam jest,aktywność bardzo dobra ale nie miałem okazji za bardzo cię poznać na serwerze,a jeśli już Cię widziałem to zazwyczaj były to twoje narzekania i czasem wulgi na y,że cię ktoś zabił ;)

* Hahah :D dokładnie to SQN :D autokorekta w telefonie robi swoje jak nie zauważę :D

Poważnie masz taki problem z odczekaniem 14dni?

Co do podania to jestem naturalny

Steam jest,aktywność bardzo dobra ale nie miałem okazji za bardzo cię poznać na serwerze,a jeśli już Cię widziałem to zazwyczaj były to twoje narzekania i czasem wulgi na y,że cię ktoś zabił ;)

Miałeś na myśli neutralny xD

Ja również mam mieszane uczucia - ostatnio sobie u mnie nieco przeskrobałeś, ponieważ byłem świadkiem sytuacji w której miałeś wojnę słowną z innym graczem.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...