Medusa Napisano 6 Listopada 2015 #349437 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Nick: Ne3r0[t] Wiek: 18 / 17 Listopada 19 Doświadczenie (w byciu adminem): moje doświadczenie w byciu Adminem oceniam na 7/10 miałem Admina na paru Cod-Modach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: 5 Lat Steam / NonSteam: STEAM_0:0:45166931 Dlaczego Ty: Dlaczego ja ? Ponieważ polubiałem ten serwer gram w godzinach porannych adminów coraz mniej więcej czitów nic admów chciałbym pomóc ... Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Staram się grać ciągle godziny poranne od 9/12 wiczorne 20/22:30 Kontakt: Steam: Ne3r0 lub Gadu-Gadu 26027148 . LINK DO GT: www.gametracker.com/player/Ne3r0%5Bt%5D/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrTomas Napisano 6 Listopada 2015 #349444 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Na tak: Steam Wiek Ranny Gracz Podanie trochę na odwal sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 6 Listopada 2015 #349456 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 http://multi-head.pl/index.php?/topic/73785-podejście-2/ Nie minęły 2 tygodnie od odrzuconego podania. "Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać po upływie 14dni od momentu odrzucenia przez Administrację. W innym przypadku zostaniesz ukarany ostrzeżeniem na forum" Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 6 Listopada 2015 #349511 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Poważnie masz taki problem z odczekaniem 14dni? Co do podania to jestem naturalny Steam jest,aktywność bardzo dobra ale nie miałem okazji za bardzo cię poznać na serwerze,a jeśli już Cię widziałem to zazwyczaj były to twoje narzekania i czasem wulgi na y,że cię ktoś zabił * Hahah dokładnie to SQN autokorekta w telefonie robi swoje jak nie zauważę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 6 Listopada 2015 #349523 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Poważnie masz taki problem z odczekaniem 14dni? Co do podania to jestem naturalny Steam jest,aktywność bardzo dobra ale nie miałem okazji za bardzo cię poznać na serwerze,a jeśli już Cię widziałem to zazwyczaj były to twoje narzekania i czasem wulgi na y,że cię ktoś zabił Miałeś na myśli neutralny Ja również mam mieszane uczucia - ostatnio sobie u mnie nieco przeskrobałeś, ponieważ byłem świadkiem sytuacji w której miałeś wojnę słowną z innym graczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 6 Listopada 2015 #349630 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi