Natural Born Killaz Napisano 6 Listopada 2015 #349404 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Siemka mam pewien problem po resecie odnośnie strzelania z full auto. Podczas wystrzeliwania naboi z magazynka broń mi się tnie jakbym strzelał seriami. Sprawdzałem to na innych serwerach MH i było to samo. Ciekawostką niech będzie że zrobiło mi się to po resecie. Prosił bym o pomoc ze względu że ninja grać nie mogę bo ją widać a inną klasą przez to też nie mogę grać. Proszę o szybką odpowiedź gdyż nie wiem co robić Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malowany Człowiek Napisano 6 Listopada 2015 #349636 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Ja też mam ten problem, ale odkąd zacząłem grać na MultiHead. Z Mki i AK idzie takimi właśnie jakby seriami. Myślałem, że to przez dużą ilość pluginów, ale może przyczyna jest inna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 6 Listopada 2015 #349641 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 szczerze ostatnio na dm także to miałem ;d i nei wiem czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idek Napisano 6 Listopada 2015 #349651 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 a ja wam powiem w czym problem przedstaw jak mozesz parometry swojego kompa bo ja dzis posiadlem nowa plyte glowna i szalnstwo jest takie ze plynnie zaczela chodzi winny procesor u mnie bynajmniej tak bylo siedze teraz na 6x2,8 i szalu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 6 Listopada 2015 #348014 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 idek ale wczesniej było ok wszystko tylko ostatnio się pojawiło bynajmniej =/= przynajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Body. Napisano 6 Listopada 2015 #349722 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 cl_lw 1 cl_lc 1 ja tak mialem jak mialem duzy ping ale moze komendy pomogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natural Born Killaz Napisano 7 Listopada 2015 Autor #350222 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Nie znam dokładnych parametrów komputer jedynie co wiem to: Procesor 2,2GHz x2 Karta Graficzna 512mb no i pamięć to nie gra roli wiem tylko tyle bo w sprawach komputerowych jestem zielony jak i w komendach w cs 'sie. Wcześniej nie miałem tego problemu grało się dosyć dobrze. Po resecie zaczęło mi to tak szwankować. A może to od aktualizacji STEAM ? Co o tym sądzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natural Born Killaz Napisano 13 Listopada 2015 Autor #352809 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Refff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R1LU MORDECZKO Napisano 14 Listopada 2015 #353014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Ja takiego problemu nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 14 Listopada 2015 #353029 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 No pewno nie stało Ci się to z winy serwera ponieważ serwer chodzi płynnie i nic z tych rzeczy nie było tam tykane. Problem tkwi w czymś u Ciebie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natural Born Killaz Napisano 19 Listopada 2015 Autor #355498 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Nie powiedziałem że z winy serwera. Tylko wspomniałem o tym że po resecie albo po aktualizacji steam. Wpisałem komendy w/w i przez jakiś czas było lepiej lecz znowu ten sam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braq03 Napisano 20 Listopada 2015 #355727 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Może unistaluj cs, a potem zainstaluj (najlepiej inną wersję).Jeśli nadal będzie Ci się tak dziać, to musisz poszukać odpowiedzi z sercu komputera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natural Born Killaz Napisano 21 Listopada 2015 Autor #355927 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Uninst... robiłem ale to mam tylko na STEAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braq03 Napisano 21 Listopada 2015 #356213 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Ach to nie wiem, chyba musisz z tym grać. Szkoda... Życzę ci z całego serca, żeby się udało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 2 Grudnia 2015 #341780 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Gracz chyba naprawił problem skoro temat stoi od ponad 10 dni. Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 2 Grudnia 2015 #341779 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi