Natural Born Killaz Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Siemka mam pewien problem po resecie odnośnie strzelania z full auto. Podczas wystrzeliwania naboi z magazynka broń mi się tnie jakbym strzelał seriami. Sprawdzałem to na innych serwerach MH i było to samo. Ciekawostką niech będzie że zrobiło mi się to po resecie. Prosił bym o pomoc ze względu że ninja grać nie mogę bo ją widać a inną klasą przez to też nie mogę grać. Proszę o szybką odpowiedź gdyż nie wiem co robić Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malowany Człowiek Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Ja też mam ten problem, ale odkąd zacząłem grać na MultiHead. Z Mki i AK idzie takimi właśnie jakby seriami. Myślałem, że to przez dużą ilość pluginów, ale może przyczyna jest inna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 szczerze ostatnio na dm także to miałem ;d i nei wiem czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idek Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 a ja wam powiem w czym problem przedstaw jak mozesz parometry swojego kompa bo ja dzis posiadlem nowa plyte glowna i szalnstwo jest takie ze plynnie zaczela chodzi winny procesor u mnie bynajmniej tak bylo siedze teraz na 6x2,8 i szalu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 idek ale wczesniej było ok wszystko tylko ostatnio się pojawiło bynajmniej =/= przynajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Body. Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 cl_lw 1 cl_lc 1 ja tak mialem jak mialem duzy ping ale moze komendy pomogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natural Born Killaz Napisano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Nie znam dokładnych parametrów komputer jedynie co wiem to: Procesor 2,2GHz x2 Karta Graficzna 512mb no i pamięć to nie gra roli wiem tylko tyle bo w sprawach komputerowych jestem zielony jak i w komendach w cs 'sie. Wcześniej nie miałem tego problemu grało się dosyć dobrze. Po resecie zaczęło mi to tak szwankować. A może to od aktualizacji STEAM ? Co o tym sądzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natural Born Killaz Napisano 13 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Refff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R1LU MORDECZKO Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Ja takiego problemu nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 No pewno nie stało Ci się to z winy serwera ponieważ serwer chodzi płynnie i nic z tych rzeczy nie było tam tykane. Problem tkwi w czymś u Ciebie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natural Born Killaz Napisano 19 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Nie powiedziałem że z winy serwera. Tylko wspomniałem o tym że po resecie albo po aktualizacji steam. Wpisałem komendy w/w i przez jakiś czas było lepiej lecz znowu ten sam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braq03 Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Może unistaluj cs, a potem zainstaluj (najlepiej inną wersję).Jeśli nadal będzie Ci się tak dziać, to musisz poszukać odpowiedzi z sercu komputera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natural Born Killaz Napisano 21 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Uninst... robiłem ale to mam tylko na STEAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braq03 Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Ach to nie wiem, chyba musisz z tym grać. Szkoda... Życzę ci z całego serca, żeby się udało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Gracz chyba naprawił problem skoro temat stoi od ponad 10 dni. Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi