R1LU MORDECZKO Napisano 5 Listopada 2015 #349106 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Siemanko : ) Mam pewien problem gdyż, nowa aktualizacja w której został zmieniony "Bullet DMG",strasznie pogarsza przyjemność z gry... Gdy strzelam w przeciwnika nie wiem czy trafiam czy nie bo DMG pokazuje sie z prawej strony ekranu bądz nie pokazuje się wcale... Z wielką prośbą prosił bym o zmianę na poprzednia wersje tego, ewentualnie jeśli się da, gdyż skrypt możne na to nie pozwalać. Z POWAZANIEM : R1LU MORDECZKO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 5 Listopada 2015 #349109 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 W sumie masz racje ciężko ogarnąć to ale to kwestia przyzwyczajenia Nie zauważyłem czy nie pokazuje bo często nie patrze na to bo z przyzwyczajenia patrze na poprzednie miejsce PS. Zmień czerwony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 5 Listopada 2015 #349111 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Jesli jest taka opcja, to ja sie przychylam przyzwyczajenie kaze mi patrzec na srodek, wiec tez wolalabym przywrocenie poprzedniej formy pokazywania dmg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braq03 Napisano 5 Listopada 2015 #349121 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Czerwony i zielony tylko dla administracji A ogólnie, jestem za zmianą tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPORTOWA WARSZAWA (L) Napisano 5 Listopada 2015 #349142 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Mi tez sie to bardzo nie podoba. Nie chodzi o przyzwyczajenie tylko ogolnie, tamta forma byla faniejsza... Pozdrówki (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chuligan KSG Napisano 5 Listopada 2015 #349254 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 do bani to jest i nie potrzebne tez jestem za zmiana na stare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 5 Listopada 2015 #349263 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 rowniez jestem za starsza wersja jest bardziej minimalistyczna i przejrzysta po co zmieniac cos co jest dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malowany Człowiek Napisano 5 Listopada 2015 #349274 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Ja też sie piszę za przywróceniem poprzedniej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Listopada 2015 #349328 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Jestem za:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPORTOWA WARSZAWA (L) Napisano 6 Listopada 2015 #349471 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 A więc co dalej drodzy koledzy? (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R1LU MORDECZKO Napisano 6 Listopada 2015 Autor #349601 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Już jest odziwo ale znow zresetowali najwidoczniej nie spodobał się plugin i przywrocili : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Run Away Napisano 6 Listopada 2015 #349604 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 jestem Za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 6 Listopada 2015 #349613 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Jestem również Za przywróceniem starego Bullet DMG bo ten nowy wygląda nie estetycznie i ciężko się jest przyzwyczaić. Jak najbardziej popieram pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 6 Listopada 2015 #349773 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Ale to juz chyba jest wprowadzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chuligan KSG Napisano 7 Listopada 2015 #350025 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 chyba ?? niech wprowadza pozniej potwierdza i zamkna temat !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 7 Listopada 2015 #350165 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Pisze chyba, bo ja na to nie zwrocilam uwagi tak w zwiazku z moja noobska klasa, ale kojarze, ze ktos wspominal, ze sprawa jest w toku. Bez przesady tez z ta roszczeniowoscia, bo chlopaki tez pracuja poza tym serwerem, wiec to normalne, ze czasem cos nie bedzie wprowadzone z marszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 7 Listopada 2015 #350193 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Kolego już jest zrobione. Po co te stresy, osoby robiące porządek z tym to nie są dzieci które chodzą na wagary żeby siedzieć non stop na forum i serwerach tylko to są osoby dorosłe które pracują ale w miare możliwości ogarniają tu. Więc jak będzie czas to napiszą i zamkną temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 9 Listopada 2015 #350721 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Naprawione, panowie na przyszłość trochę więcej cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 9 Listopada 2015 #350722 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi