Gustaw Napisano 5 Listopada 2015 #349105 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Witam mam problem . Dzisiaj rano grałem sobie mordercą i wbiłem 10 poziom. Wchodzę po południu i znowu miałem pierwszy myślałem że to bug albo coś . Jednak po przegraniu 4 mapek wciąż poziom się nie zapisywał i musiałem grać od 1lvl . Możecie pomóc mi ten problem rozwiązać ? Proszę o szybką pomoc bo zaczyna mnie to denerwować -,- mialem 25 lvl i znowu mam 1 . I tak mi się dzieje tylko z mordercą wczoraj zakupiłem . A tak to na wszystkich klasach mi zapisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 15 Listopada 2015 #353517 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Dziś wszystko zostanie naprawione, poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 15 Listopada 2015 #353518 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi