19mati47 Napisano 5 Listopada 2015 #349067 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Wzór skargi (data i godzina):05.11.2015 - 13:41:29 Nick admina/gracza, który zawinił:Admin Cali z codmod 45k lvl Dowody:no to akurat nie mam ale gracz o nicku ?? moze potwierdzic Świadkowie: gracz o nicku ?? Uzasadnienie:stalem sobie na respie bo m isie ts zaciol i go wlaczalem na nowo wloczylem ts zaczelem grac na dostalem kicka za komende ktora mialem taka cl_forwardspeed 400 a kazal mi zmienic na ta sama komende co napisalem a potem stalem na respie pisalem na u@ ktory admin mi dal kicka za komende ktora mialem dobrze wpisanom napisalem na U@ nie ruszyle msie jeszcze z respa a dostalem bana za txt a byle mna respie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 5 Listopada 2015 #349068 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Widzę, że dostałeś UB za bana TXT, więc to był missclick. Więc skargę odrzucam, bo to był tylko kick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 5 Listopada 2015 #349069 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi