xEpicxI Napisano 2 Listopada 2015 #347827 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Hejo!Gram sb dzisiaj na serwerze ,a tutaj typcio z celownikiem w awp i 1 cziter z wh!Zgłaszam,spamie na u@ ,a administracja nic z tym nie robi!To jest śmieszne żeby admini nic nie robili...Mapa awp_dust godz.14:10 hltv<---Nie wiedziałem gdzie to napisać ;d ŚMIESZE TO JEST Admin to RudaJula czy jakos tak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioJura Napisano 2 Listopada 2015 #347833 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Po pierwsze jak już piszesz skargę, to stosuj się do wzoru, po drugie widziałem że spamisz, ale sprawdzałem kogoś innego, nie rozdwoję się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 2 Listopada 2015 #347847 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 4 Listopada 2015 #348706 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Brak wzoru i dowodów. Zamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 4 Listopada 2015 #348707 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi