TimingisAll Napisano 4 Września 2022 #660905 Udostępnij Napisano 4 Września 2022 Nick: Timingisall Wiek: 18 za 14 dni Link do BanID:https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:506899874 CS 1.6/CS:GO: csgo Ile czasu dziennie spędzasz na forum: 2- 7h Zależnie od dnia, nie kiedy posiadam mało roboty i mogę siedzieć bardzo długo na forum Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): Tak Coś o sobie: Siemanko, mam na imię Klaudiusz mam 17 lat pochodzę z województwa śląskiego na co dzień uczęszczam do szkoły branżowej I stopnia na kierunku kucharza w wolnych chwilach chodzę na siłownię oraz gram w gry moimi zainteresowaniami jest jazda na rowerze, oraz hulajnodze. Doświadczenie: Posiadam łącznie ok 8kh w cs go oraz 10kh w cs 1.6 więc potrafię odróżnić Gracza "kryjącego się" a perfidnego odpala Dlaczego Ty: Dlaczego ja? już spieszę z wyjaśnieniami, jestem bardzo aktywną osobą jeżeli chodzi o forum jak i serwer multihead. Chciałbym odciążyć chłopaków z ubt bo mają bardzo dużo roboty, jestem bardzo zaangażowany w to co robię oraz gdy już się czegoś podejmuje staram się to robić na 110%. Mam nadzieje że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie pozdrawiam Timing decyduje sie napisac 2 podanie po powrocie z powodu, chęci pomocy Ubteamowi oraz zauwazylem ze jest mala aktywnosc w tym dziale pemeq #URLOP dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Września 2022 #661008 Administrator Udostępnij Napisano 5 Września 2022 Jeżeli nikt z UBT nie będzie miał zastrzeżeń, to nie widzę problemu by dać ponownie szansę, ale na okres próbny. @Adi Najlepiej żebyś też się tutaj wypowiedział. Jeżeli nie będzie przeciwskazań to zostaniesz przyjęty. Mefedr0n i TimingisAll dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszekDarkness Napisano 5 Września 2022 #661042 Udostępnij Napisano 5 Września 2022 tak - wiek - doiwadczenie - itd TimingisAll dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 5 Września 2022 #661073 Udostępnij Napisano 5 Września 2022 Jak byłeś wcześniej UBT'kiem to bylo git, trzymaj poziom i będzie również git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 5 Września 2022 #661074 Udostępnij Napisano 5 Września 2022 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi