Rekinek Napisano 2 Listopada 2015 #347738 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Nick: MoJooooo IN ATTACK Wiek: 21 lat Doświadczenie (w byciu adminem): ogarniam nie dygajcie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 6 lat na steam. no stam nie licze Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ starałem się już wcześniej o admina dwa razy ... długo gram na serwie... i BARDZO mocno mi zależy na tym by nim zostać nigdy nie grałem na czitach .. myślę , że jakiś opór stawiam podczas gry .. nie na widzę cziterów i likwiduje ich bez żadnych skrupułów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: dwie trzy cztery ??? zależy jak leży .. Kontakt: kontakt Steam : Hilleerrr Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/MoJooooo%20IN%20ATTACK/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HAIT Napisano 2 Listopada 2015 #347803 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Ja tam jestem za bo godziny są, ogarnięcie jest i nie stwarza nigdy problemów na serverze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 2 Listopada 2015 #347843 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Jak już napisałam Haitowi pod podaniem adminów w tym momencie jest dużo ale zapraszam z podankiem za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 2 Listopada 2015 #347844 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi