kit Napisano 1 Listopada 2015 #347528 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Wiek - 45 lat Nic- KIt staż- pewnie z 11 lat steam, tak w profilu amx- znam w skali do 9- 10, miaałem własną sieć dlaczego ja, - bo gram i niecierpię graczy na wspomagaczach czas na sieci- zawsze gram jak mam wolne chwile, może to być1h albo 4h To moje 2 podejście na admina- jak będzie negatyw więcej podania nie napiszę. Pozdrawiam, Kit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 1 Listopada 2015 #347573 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Proszę link do gametracker, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kit Napisano 1 Listopada 2015 Autor #347575 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Witam, niema takiej potrzeby podawania linku, temat zamek. Odwołuje podanie i zarazem żegnam graczy tej serwerowni. Kit, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 1 Listopada 2015 #347578 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Na prośbę Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi