Body. Napisano 31 Października 2015 #346905 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Witam , chciałem poruszyć temat tej klasy. Klasa asassin jest zbyt dobra nawet na premium ja bym proponował usunac na nim bronie albo wziąśc niewidke i zwinne. Zapraszam do wypowiedzi graczy i adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 31 Października 2015 #346907 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Wziasc niewidke i zwinne :D :D Jak mnie ta klasa wkurza tak nigdy bym nie wpadł na tak głupi pomysł Co do tematu to jest 2 czy 3 naprawdę ogarniętych assasinów co i na nich da się grać i nie ma sensu zmieniać klasy bo parę osób sobie nie radzi...Jest to klasa premium, a ty chcesz ją zmienić do poziomu speedhackera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 31 Października 2015 #346948 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Moim skromny zdaniem można by było tą klasę zrobić jako super premium i mogłaby być trochę droższa no ale to i tak nie rozwiąże problemu i narzekania co poniektórych W sumie pośpieszyłem się z napisaniem tego To samo można powiedzieć o Rusku czy Czołgiście, bo te klasy również są OP aczkolwiek nie są tak bardzo widoczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartolinciu Napisano 31 Października 2015 #346949 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Jestem na NIE ponieważ niewidkę ma dobrą , a bronie są potrzebne ponieważ gdy gościu jest daleko lub na dachu to może strzelać zamiast latać po dachach , a zwnne palce to do premki się zaliczają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 31 Października 2015 #346958 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Czekałam tylko na temat odnośnie assasina. Ludzie nie róbcie problemów. To, że ktoś dobrze gra i ogarnia klasę i przede wszystkim was zabija jest powodem aby osłabiać klasę? Tym bardziej, że jest to klasa premium. @Body. Twoja propozycja jest bez sensu. Na chwilę obecną żadnych zmian w assasinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 31 Października 2015 #346959 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi