Pablito :D Napisano 30 Października 2015 #346827 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Nick: Pablito Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem):kto mnie zna, ten wie były admin tutaj były UBT Znajomość AMXX (W skali 1-10):7-8 Staż w CS-sie: nie pamiętam Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: powrót do Cs'a po przerwie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:zależy od dnia ostatnio częściej gram powiedzmy 2h Kontakt: forum steam: Pablito GG: 46647749 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Pablito%20%3AD/80.72.40.110:27020/ ________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 30 Października 2015 #346841 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 O, kogo ja widzę - Młodziak złożył podanie! Męczy mnie strasznie po nocach na steam (prawie codziennie), że mam wejść, bo tu czit, a tu czit, a tu jeszcze co innego! Poza tym był adminem i bardzo dobrze sobie radził. :like: Michaś bierz go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WD 40 Napisano 31 Października 2015 #346844 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Ja na tak -byly admin -Smieszna postac ^^ -Doswiadczenie+ Niech Ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ke? Napisano 31 Października 2015 #346846 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Również jestem na tak! - doświadczenie, - były admin, - wiek, - steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JestemSamolotem Napisano 1 Listopada 2015 #347566 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Pewne Tak ! -Były admin, -Doświadczenie, -AMXX, -Wiek, -Pablito, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idek Napisano 1 Listopada 2015 #346433 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Jestem na Tak -steam -doswiadczenie -wiek -komunikatywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Listopada 2015 #347592 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Ostatnia Twoja szansa... Tym razem jak olejesz sprawę jak ostatnio powrotu nie będzie. PS. Nie proś nikogo po cichu bo nikt nie da Ci dostępu do bansa... Już ja o to zadbam Zapraszam z Twoim SID na PW do mnie lub S@ o dodanie rangi na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Listopada 2015 #347593 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi