SQNFUN Napisano 17 Września 2022 #663068 Udostępnij Napisano 17 Września 2022 Cześć Wszystkim, zakładając poprzedni temat tak też właśnie myślałem że aktualnie nie ma nigdzie odnośnika do "Cała aktywność" jak i "Nieprzeczytana zawartość", a uważam że są to bardzo ważne rzeczy... Nie dziwie się też tym samym że na forum jest coraz mniej osób, bo nie widzę sensu tutaj wchodzenia jeżeli nie mam możliwości w łatwy sposób przejrzeć postów dodanych od mojego ostatniego wejścia. plz help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 19 Września 2022 #663536 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 Zgłoś propozycję tutaj https://multi-head.pl/tracker/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 19 Września 2022 #663537 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi