SQNFUN Napisano 30 Października 2015 #346665 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Witam Mam takie pytanie które jest trochę skomplikowane i nawet nie jestem pewien czy można to w ogóle wykonać ale kto pyta nie błądzi Chodzi dokładniej o bind/skrypt/ który po umieszczeniu w config'u umożliwiałby dzięki 1 przyciskowi korzystać z komendy amx_psay bez otwierania konsoli. Wyobrażałbym to sobie w ten sposób że po wciśnięciu np. "klawisza" pojawiałoby się miejsce do wpisania nicku (takie jak czat say) gracza - wciśnięcie enter do zatwierdzenia - następną treścią do wprowadzenia była by dana wiadomość.. Już kiedyś się nad tym zastanawiałem czy jest to w ogóle możliwe ale jakoś nigdy nie miałem gdzie się o to zapytać, a z drugiej strony nie było to dla mnie na tyle ważne abym specialnie za tym szperał. Nie wiem, może jest tu jakiś stary wyjadacz który kiedyś coś podobnego robił/widział i podpowiedziałby mi jak to zrobić no i czy jest to w ogóle możliwe Niby pierdoła ale nie ukrywam że by się bardzo przydała. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Października 2015 #346698 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Nie ma takiego binda Możnaby pokusić się o małą edycje pluginu dla admina, co by po wpisaniu /psay wyskakiwala lista graczy i potem wiadomość do wpisania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Października 2015 #346740 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi