Braq03 Napisano 30 Października 2015 #346591 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Proponuję konkurs, w których chodzi przede wszystkim o kreatywność.Konkurs polega na narysowaniu najładniejszego rysunku/obrazka na Temat MH. Może to być np. zdjęcie jakiegoś serwera, narysowanie kawałka forum , lub coś w tym stylu. Zasady konkursu -Gracz ,który decyduje się na wzięcie udziału, musi z tyłu obrazka/rysunku podpisać się nickiem z forum (w przypadku rysowania obrazku w paint, trzeba napisać nick w prawym górnym rogu). -Zdublowane prace nie są dozwolone. -Prace mają zawierać element multihead, typu napis, lub czaszka w skrzydłach. -Prace ,które odbiegają od tematu, są automatycznie usuwane (dyskwalifikacja z konkursu) Gdyby konkurs się jakimś cudem przyjął, proponuję robić w takim stylu prace : Paint - -prace na cały ekran -kreatywne (elementy od siebie). -podpis -Czaszka w skrzydłach (mile widziany napis multihead.pl), czaszkę widać nad nickiem forum. Tradycyjny rysunek - -Cała kartka -Podpis z tyłu -czaszka w skrzydłach (mile widziany napis multihead) -Kreatywność -Użycie różnych kolorów (nie tylko np. czarnego) Nagrody (ja funduję) I miejsce - Vip/klasa premium/vip na forum/premium na forum na 6 miesięcy + plus za wykonanie pracy II miejsce - Vip/klasa premium/vip na forum/premium na forum na 1 miesiąc + plus za wykonanie pracy III miejsce Vip/klasa premium/vip na forum/premium na forum na 2 tygodnie + plus za wykonanie pracy Za wystartowanie w konkursie plus za wykonanie pracy + Vip/klasa premium/vip na forum/premium na forum na 1 tydzień Proszę nie skupiać się za bardzo na tym temacie, tylko chcę urozmaicić trochę konkursy na multihead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 30 Października 2015 #346596 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Mówiłem h@ o urodzinach sieci ale :mg: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Października 2015 #346640 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Niestety, ale nagrody typu VIP/Premium przejadły się graczom. Więc niestety ale frekwencja przypuszczam byłaby marna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braq03 Napisano 30 Października 2015 Autor #346651 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 A to może np. cs 1.6/go na steam, lub takie coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioJura Napisano 30 Października 2015 #346671 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 A to może np. cs 1.6/go na steam, lub takie coś ? Może bardziej, ale nie wydaje mi się by to było coś co ich zachwyci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braq03 Napisano 30 Października 2015 Autor #346716 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 A co by ich zachwyciło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 30 Października 2015 #346720 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Mnie by jakaś pizza zachwyciła. W ostateczności jakiś większy hamburger. I mówię to całkiem serio! Problemem na tej sieci jeśli chodzi o konkursy jest to, że na początku każdy jest chętny, a jak przyjdzie co do czego to nikogo nie ma... Po za tym tutaj są leniwi ludzie! Jest różnica dodać jeden post z liczbami (lotto) czy dodać wyniki (typerek). Jeśli chodzi jednak o zrobienie czegoś "większego" to z tym już jest problem. Wątpię, żeby chciało się komuś coś rysować... Może tylko tym, których to pasjonuje... Moim zdaniem taki konkurs nie ma racji bytu głównie dlatego, że trzeba się przy nim napracować, poświęcić swój czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 30 Października 2015 #346817 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Przypominam wam, że jest to sieć serwerów, a nie forum tematyczne. Jesteśmy po to, żeby robić dobre serwery na których będą gracze. Do czego zmierzam, zamiast kombinować z konkursami na forum, lepiej zrobić jakiś ogólny konkurs. Powiedzmy "Wielki konkurs serwerów", oczywiście to tylko przykład. //edit Konkurs to w pewien swój sposób wynagrodzenie, za spędzone godziny na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyllwekcyms Napisano 31 Października 2015 #346880 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 No, ale konkursy też są potrzebne żeby zachęcić graczy z tym cs na steam to dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Body. Napisano 31 Października 2015 #346913 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Może być ale można urozmaicić to typu jakies słuchawki/myszka/podkladka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braq03 Napisano 4 Listopada 2015 Autor #348876 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Świetny pomysł, ja to śmiało mogę za sponsorować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlonas Napisano 12 Listopada 2015 #352011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 co do pomysłu jestem jak najbardziej za, już raz uczestniczyłem w tym, siedziałem nad tym 2 tygodnie starałem się, dla ciekawych mogę link podesłać, a tu administracja losowo wybrała wygranych. gdybym wiedział to bym się nie starał nawet co do nagród to mi wystarczyłoby uznanie, ale jeśli chodzi już o dobra materialne to gadżety do komputera myślę, że to świetny pomysł i mało kto się na niego decyduje z myszy byłbym zadowolony, bo moja po tylu latach cs'a i wielu innych gier już ledwo, ledwo była srebrna, a jest czarna - odpadł lakier, kabel ledwo się trzyma, scroll żyje własnym życiem, przyciski trzeba zdecydowanie naciskać, bo inaczej nie reagują, nie ma ślizgaczy, więć na podkładce stawia duży opór, a laser czasem nie reaguje a do komputerowego nie chce się ruszyć dupy po nową ;p co do uczestników jeśli by się zachęciło ich właśnie akcesoriami do komputera, a na pewno sporo osób ma wybrakowane takie rzeczy, a to słabe słuchawki, a to tak jak ja stara myszka, a to ktoś podkładki nie ma, co do propozycji nagród to mój dodatkowy pomysł to byłyby elementy moddingu biurka czy komputera, tak jak ja to zrobiłem podłączyłem taśmy led pod molexa (trochę lutowania trzeba), ale bardzo niski koszt. zrobienie obwodu tyłu monitora + podświetlenie szuflady z klawiaturą i mały element do podświetlenia przodu obudowy komputera to było 2 metry taśmy, czyli 24 zł + jakieś tam kabelki itp to w 30 zł spokojnie można się zmieścić, a zwycięzca podałby wymaganą długość taśmy + długość kabli do podłączenia i by sobie upiększył biurko czy też komputer ;p światło uruchamia się razem z komputerem, bo przez molexa podłączone jest do zasilacza. ja kable molexa wyciągnąłem poza obudowe, więc w każdej chwili mogę odłączyć. w nocy daje fajny efekt i nie drażni oczu POD WARUNKIEM, że diody są schowane za czymś, czyli np. za monitorem czy pod blatem biurka. dla uzdolnionych artystycznie jest opcja narysować coś flamastrami fluo, od światła led tusz się świeci poniżej dwa zdjęcia z efektu nocnego. drugie zdjęcie to przedni panel mojej obudowy komputera. dla zainteresowanych więcej info pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo ?? Napisano 16 Listopada 2015 #353949 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 a ja bym zaproponowal jakis wierszyk/rymowanke na temat multihead.pl mysle ze to dobry pomysl :like: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 16 Listopada 2015 #353986 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 a ja bym tam wrzucał zdjęcia użytkowników forum (jedno na dzień) i osoby zgadują kto to... po miesiącu podsumowanie wyników 3 osoby coś dostają.... warunkiem jest to by ta osoba była na forum co najmniej 6 miesięcy i miała przynajmniej 50 postów napisanych taka, że dałby się odnaleźć... zgadnąć - podpowiedzi to byłyby serwry na jakich grają GO GO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartolinciu Napisano 27 Listopada 2015 #358535 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 No, ale konkursy też są potrzebne żeby zachęcić graczy z tym cs na steam to dobry pomysł To dobry pomysł z tym steamem B) ,ale zamiast konkursu rysunkowego to może jakiś turniej o cod modzie B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzachaBiceps Napisano 27 Listopada 2015 #358540 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 a ja bym zaproponowal jakis wierszyk/rymowanke na temat multihead.pl mysle ze to dobry pomysl :like: WTF???? Ja bym ci zaproszenie do udziału w konkursie Ale chcesz konkurs poczekaj na odpowiedz od H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 16 Stycznia 2016 #383822 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Propozycje konkursów" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi