Gustaw Napisano 29 Października 2015 #346345 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Inteligencja-20 Zdrowie-15 Wyytrzymałość-10 Kondycja-25 Klasa ma 1/5 na zrespienie się u drużyny przeciwnej oraz zwiększone dmg (5+INT) z mp5 , posiada ubranie wroga Bronie: mp5,deagle HE, SMOKE Może przejdzie moim zdaniem ciekawa klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 29 Października 2015 #346347 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 przyda sie, wprowadzi troche swierzosci na cod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chuligan KSG Napisano 29 Października 2015 #346355 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 jestem na nie dlatego ze jest juz klasa amadeusz i jest podobna duzo pkt w int i zabijasz na 3 hity 120 lvl zrespisz sie u przeciwnika i przy duzym lvl wybiejsz lekko polowe graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 29 Października 2015 #346368 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Chuligan ma racje , usunac ten dmg i bedzie dobra jak na zwykla klase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 29 Października 2015 #346374 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Jeżeli wykasujemy dmg to będzie coś w stylu amadeusz, są jeszcze dwie klasy z mp5 . Reper i Taktyk wojenny. Myślę ze nie ma sensu ale poczekam na inne wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
James0v Napisano 29 Października 2015 #346385 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Nie widzę sensu tworzenia podobnych klas, nawet jeżeli mają znaczną umiejętność, która w stopniu odzwierciedla klasy wzorowane. Nie wiem dlaczego, może to jest moje skromne i zbędne zdanie jako zwykły gracz ale klasa nie przypada mi do gustu, nawet jeżeli miałaby zostać edytowana to jak już wyżej podkreśliłem nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 30 Października 2015 #346458 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 jestem na nie! pomysl co by bylo jak by sie gracz zrespil majac (scouta1/1 gdzie bez celownika ustrzeli tylu graczy) lub co gorsza autodestrukcje wtedy wszyscy leża. gdyby klasa byla wgrana to amadeusz byl by mysle zbędny. tylo ma 5dmg wiecej i duzo gorsze staty i nie ma HE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 30 Października 2015 Autor #346459 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Nie pomyślałem o tym Temat zamknięty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 30 Października 2015 #346499 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi