Keep calm and Follow me Napisano 29 Października 2015 #346317 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Nick: Genialny Zolw Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): spore, bylem rownierz tutaj na cod adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): jezeli chodzi o amxx menu 10 - pisanie,poprawa pluginow 0. Staż w CS-sie: nie pamietam ;p ale na steam 1.6 przegrane 3,8k godzin Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Znam sie na pracy admina, jestem spokojny i sadze, ze komunikatywny. Lubie pograc po pracy dla relaksu ale czesto przeszkadzaja w tym dzieci odpalone badz lamiace regulamin. Chce pokazac, ze mozna pogodzic obowiazki admina z dobra zabawa. A i w zęby nie dostane za napisanie podania Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ile moge wiadomo, praca, kobieta a pozniej cs ;p Kontakt: forum, steam, ts3 - w ostatecznosci gg Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/skipper/80.72.40.110:27008/ http://www.gametracker.com/player/Genialny%20Zolw/80.72.40.110:27008/ /zgadza sie bana dostalem za txt - odwolalem sie jednak admin nie chcial kontynuowac rozmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chuligan KSG Napisano 30 Października 2015 #346767 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 na NIE grasz od nie dawna nie wiem czy miales przerwe albo inne sprawy ale zacznij sie znow pokazywac to zmienie zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 30 Października 2015 #346818 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ja jestem na nie ponieważ łamiesz nagminnie regulamin Więc jak dla mnie sprawa jasna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 30 Października 2015 #346839 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Hmm w amxbans widzę 1 bana za txt Online nie jest rewelacyjny ale jak dla mnie wystarczający jeżeli będziesz grał na 1 nicku jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 3 Listopada 2015 #348592 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Popraw aktywność na jednym nicku. Co do reszty nie miałbym nic przeciwko. Spróbuj za dwa tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 3 Listopada 2015 #348599 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi