Skocz do zawartości

Wicio na admina

Wicio92

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Wicio

Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem admina już na kilku sieciach na serwerach Cod Mod.

Znajomość AMXX (W skali 1-10):7

Staż w CS-sie:Hmm coś koło 9/10lat

Steam / NonSteam:Steam

Dlaczego Ty:Ponieważ jestem doświadczony w byciu adminem,kolejna para rąk zawsze się przyda.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5/6 zależy jak wracam z pracy  :)

Kontakt:Steam/TS

Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/wICIO/80.72.43.106:27022/

Jestem za okresem probnym ;)

+steam ma

+ kulturka jest

+pogadac mozna ;d

+ aktywny (aktywnych adminow nigdy za duzo)

Powodzenia ;)

#Edit

Aktywnosc mial wczesniej bardzo dobra, i napewno bedzie wiecej gral jesli otrzyma szane :) wypowiadacie sie na temat aktywnosci a sami nia nie swiecicie :facepalm:

#Edit

No Misia, jak masz kogos widziec jak grasz max 30 min dziennie? :P Nie mam nic do Ciebie ale nie przesadzajmy ;)

Ogarnięty, pełna kulturka i jak coś się dzieje to zgłasza - ogólnie byłbym na tak ale...

Wicio - póki co jestem na nie - wchodzisz na serwer co kilka dni, a przydałoby się gdybyś chociaż dziennie przegrał te 2 godzinki.

P.S Link do gametrackera który podałeś jest błędny, a ten o ile się nie mylę należy do Ciebie :

http://www.gametracker.com/player/wICIO/80.72.43.106:27022/

Póki co jestem na nie ale jak poprawisz obecność na serwerze będę jak najbardziej na tak.

Pozdrawiam

Przepraszam, ale jestem na nie. Wszystko w porządku, ale widziałam Ciebie kilka razy na serwerze. Popraw aktywność ;)

Edit.

Naruto, na serwerze był parę razy, ostatnio w ogóle go nie widziałam, więc nie dziw się, że każdy ma pretensje o to ;)

Edit.

A jakoś te min. 7h tygodniowo mam, ciekawe :D 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...