Wicio92 Napisano 29 Października 2015 #346298 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Nick:Wicio Wiek:23 Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem admina już na kilku sieciach na serwerach Cod Mod. Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:Hmm coś koło 9/10lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Ponieważ jestem doświadczony w byciu adminem,kolejna para rąk zawsze się przyda. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5/6 zależy jak wracam z pracy Kontakt:Steam/TS Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/wICIO/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 29 Października 2015 #346341 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Jestem za okresem probnym +steam ma + kulturka jest +pogadac mozna ;d + aktywny (aktywnych adminow nigdy za duzo) Powodzenia #Edit Aktywnosc mial wczesniej bardzo dobra, i napewno bedzie wiecej gral jesli otrzyma szane wypowiadacie sie na temat aktywnosci a sami nia nie swiecicie :facepalm: #Edit No Misia, jak masz kogos widziec jak grasz max 30 min dziennie? Nie mam nic do Ciebie ale nie przesadzajmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 30 Października 2015 #346445 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ogarnięty, pełna kulturka i jak coś się dzieje to zgłasza - ogólnie byłbym na tak ale... Wicio - póki co jestem na nie - wchodzisz na serwer co kilka dni, a przydałoby się gdybyś chociaż dziennie przegrał te 2 godzinki. P.S Link do gametrackera który podałeś jest błędny, a ten o ile się nie mylę należy do Ciebie : http://www.gametracker.com/player/wICIO/80.72.43.106:27022/ Póki co jestem na nie ale jak poprawisz obecność na serwerze będę jak najbardziej na tak. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
./root Napisano 30 Października 2015 #346454 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Wico, tqk jak napisał SQNFUN: + steam + wiem + ogar - czas na serwerze (duży minus). Wniosek: Wiecej pograsz, jestem na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braq03 Napisano 30 Października 2015 #346470 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Jestem na Tak -steam -ogarnia -wiek -staż -godzinki na serwer -godzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 30 Października 2015 #346475 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Przepraszam, ale jestem na nie. Wszystko w porządku, ale widziałam Ciebie kilka razy na serwerze. Popraw aktywność Edit. Naruto, na serwerze był parę razy, ostatnio w ogóle go nie widziałam, więc nie dziw się, że każdy ma pretensje o to Edit. A jakoś te min. 7h tygodniowo mam, ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medusa Napisano 30 Października 2015 #346485 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ogarnięty jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1.8 V-Tec Napisano 30 Października 2015 #346633 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Dobrze nie znam, grałem dzisiaj troche z Tobą także wydajesz sie Ok Jestem na Tak :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Body. Napisano 31 Października 2015 #346906 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Jestem na tak nie znam za długo , ale jesteś ogarnięty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 31 Października 2015 #347048 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Wszystko w porządku, ale widziałem Ciebie kilka razy na serwerze więc NIE popraw aktywność i składaj podanie od nowa POWODZENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Listopada 2015 #348413 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi