BORN2SPEED. Posted March 30, 2016 System Share Posted March 30, 2016 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): sygnatura Tematyka: Anime Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSG_FF-WjUVHL_Lvl-_ju11U9v9sEhc2hxuttU-VROdYzDefNwW Kolorystyka: Biały Rozmiar: taki jak na forum Napis: BornToKill Inne uwagi: brak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desire Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 A kogo to praca? Ja niestety nie moge jej przerobic mogę ewentualnie poszukać podobnego rendera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORN2SPEED. Posted March 30, 2016 Author System Share Posted March 30, 2016 A kogo to praca? Ja niestety nie moge jej przerobic mogę ewentualnie poszukać podobnego rendera. Dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desire Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Zlecenie nie zostało zrealizowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...