Gość Pan Deska :D Napisano 25 Października 2015 #344826 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Chciałbym zaproponować nowe skiny i skrzynki Wyrzucić M4 Nuclear a zastąpić M4 Guardian Wyrzucić M4 Red Scared a zastąpić M4 Master Piece ( Arcydzieło ) Także chcę zaproponować dodanie nowej skrzynki jaką jest Shadow Case ze skrzynek dropiły by Skiny do USP i dk Glocka ponieważ jeden skin to trochę mało skoro w CS:GO jest wielę pięknych skinów takich jak : USP Torque usp Guardian, USP Kill Confirmed glock fade, glock grinder i wiele więcej mam nadzieję że propozycja zostanie zaakceptowana gdyż nie mam na myśli dodanie skinów tylko je zastąpienie A takźe zastąpienie kos bo zwykłe kosy są nudne już można by było dodać coś takiego jak : Doppler sapphire, doppler ruby, doppler black pearl, marble fade fire and ice i różne jak Night, Slaughter, Crimso Web, Jeżeli potrzeba lunków do brońi piszcie podam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomek00725 Napisano 25 Października 2015 #339390 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Deska poprostu lepiej dodać all skrzynki broni i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Deska :D Napisano 25 Października 2015 #344895 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Ziomek ale chyba lepiej dodać 1 skrzynke bo tak to za dużo roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toldi Napisano 26 Października 2015 #345031 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Już o tym pisałem ale administracja tym nie jest zainteresowana. Ale jestem jak najbardziej na tak Można też wywalić AWP Hawking (podajże) na AWP HiperBeast linka podałem w mojej propozycji nowe skiny oraz to samo zrobić z m4 zamienić jakaś na m4 Hiper Beast link również w mojej propozycji. Myślę że można połączyć moją propozycję z tą . http://multi-head.pl/index.php?/topic/73082-nowe-skiny/ Od razu chce wyjaśnić że te skiny z mojego linku chce zamienić za obecne a nie dodawać ich jako nowe żeby później znowu nie było. Mam nadzieje ze choć parę tych skinów będzie zamienione na nowe szczególnie zamienić gołe kosy na te ze skinami i jak dla nie wywalić falchiona a dać karambita szkarłatna sieć podajże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mysterious Napisano 29 Października 2015 #346192 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Jeszcze trza dodać Upadek Ikara!!! a jak najbardziej jestem na tak dobre urozmaicenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cronor Napisano 31 Października 2015 #347178 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 jestem za dodaniem nowych skinow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaCo(B) Napisano 31 Października 2015 #347194 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Również jestem za.Oraz dodanie tego samego na cs go mod#2 . Również pisałem w sprawie nowych skinów. Ale również nie są zainteresowani : http://multi-head.pl/index.php?/topic/72304-nowe-skinyvoteban/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Listopada 2015 #347436 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Bierzecie pod uwagę, że zastąpienie bieżących skinów innymi równa się z utratą skinów u WSZYSTKICH graczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszaty1234 Napisano 1 Listopada 2015 #347481 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Bierzecie pod uwagę, że zastąpienie bieżących skinów innymi równa się z utratą skinów u WSZYSTKICH graczy? Aktualnie połowa serwera ma zbugowane klucze/skrzynki , wiec i tak wiekszość dzieli się tym,Wystarczy napisać do kogoś że chcesz skina, a ten ci da. Według mnie najlepiej by było resetart serwera , i nowe skiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaCo(B) Napisano 1 Listopada 2015 #347500 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Aktualnie połowa serwera ma zbugowane klucze/skrzynki , wiec i tak wiekszość dzieli się tym,Wystarczy napisać do kogoś że chcesz skina, a ten ci da. Według mnie najlepiej by było resetart serwera , i nowe skiny. Również potwierdzam. Wczoraj na cs go mod#2 wbił jakiś NowyNowy i napisał jak zbugować. I nagle jeden do drugiego: Próbujemy? Dawaj nic nie zaszkodzi. Dlatego najlepiej zresetować rangi skiny skrzynki klucze. Topki nie. I dodać takiego samego trade jak jest na csgo only awp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Deska :D Napisano 1 Listopada 2015 #347511 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 No wiecie dobrze by było ale mnie dla mni, ponieważ juź 4 razy traciłem skiny i ani razu nie odzyskałem a teraz mam naprawde dobre skiny i nie chciałbym ich tracić moim chyba że opiekun by zwrócił stracone skiny jak będzie trzeba podam jakie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomek00725 Napisano 1 Listopada 2015 #347541 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Deska ja osobiście sobie glocka fade wgrałem itp ;-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toldi Napisano 1 Listopada 2015 #346583 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Hmm ja też mam wszystkie najładniejsze skiny ciężko je zbierałem. Więc już sam nw. Ale reset rang wykluczony już podajże 4 raz wbijam range i nie wyszedłem nawet jeszcze z golda. Raczej wole żeby zostały aktualne skiny a nowe dodać jak będzie planowany reset serwera. Chyba najlepsza opcja. Jacob ale ten system jest bardziej podobny do cs go i moim zdaniem tamten był łatwiejszy ale nie ma takiej frajdy z awansu bo zabiłeś tylu gości i ja masz a ten system rang wskazuje na to czy mas jakieś pojęcie. Im szybciej wbijesz range wyższą to znaczy że grasz nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaCo(B) Napisano 1 Listopada 2015 #346420 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 A propo skinów! Wy tam gracie dla skinów ? Bo ja gram dla zabawy, dla frajdy. Dobrze by było gdyby przywrócili dawniejszy system rang który był. Dlaczego? Dlatego że dużo osób odszedło gdy te punkty się pojawiły. Wtedy sam się wnerwiłem bo już wbiłem golda. Teraz gdybym grał tak ciągle to bym miał chyba suprema. I jak były dawniejsze rangi lepiej się grało, była trudniejsza gra. W sprawie bugowania. Najlepiej by było jak by dodali trade taki jak jest na awp cs go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszaty1234 Napisano 2 Listopada 2015 #347931 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Oczywiśćie w modie CS GO chodzi o zdobywanie skinów. Tak samo jak w modzie Zombie chodzi o zabijanie Zombie. Mi system rang nic nie zmienia,gdyż gdy gram to zwykle i tak punkty są na plusie. Nie wydaje mi się aby ktoś odszedł przez system rang , ale bardziej ludzie poodchodzili przez te bugowanie skrzynek , kluczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Listopada 2015 #349026 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Poczekajcie cierpliwie na nową aktualizacje paczki GOmod. Wtedy będziemy myśleć i działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Listopada 2015 #349027 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi